Altcoin Haberleri

Bzetmex Borsasının Kripto Parası BZET Coin Küresel Serüvenine XT.com ile Adım Atıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Eylül ayı içerisinde Bzetmex Global’i devreye alan Bzetmex kripto borsası, kendi kripto parası BZET Coin’in ilk global listelemesini 40 milyondan fazla üyesi olan, Asya merkezli dev borsayla gerçekleştiriyor. BZET Coin 25 Eylül’de XT.com’da listeleniyor.

Bzetmex Global ile Daha Fazla Kullanıcıya Ulaşılıyor

Mayıs ayında Türkiye’de faaliyetlerine başlayan ve kısa sürede yüksek işlem hacmine ve kullanıcı sayısına ulaşan Bzetmex, faaliyetlerini global ölçekte de sürdürmeye devam ediyor. Eylül ayı içerisinde Bzetmex Global’in açıldığı müjdesini veren borsa, BZET Coin’in 25 Eylül’de XT.com’da ilk global listelemesini yapacağını duyurdu. XT.com, 40 milyondan fazla üyesiyle Asya merkezli bir dev borsa olarak, Bzetmex’in BZET Coin’i için önemli bir adım olacak.

Bzetmex, küresel ölçekte büyüme hedefleri doğrultusunda XT.com ile iş birliği yaparak daha fazla yatırımcıya ve kullanıcıya ulaşmayı amaçlamaktadır. XT.com’un geniş kullanıcı tabanı, BZET Coin’in daha fazla tanınmasını sağlayacak ve likidite sağlama potansiyelini artıracaktır.

BZET Coin’in XT.com’daki Listeleme Süreci

BZET Coin, XT.com borsasında 25 Eylül’de listelenmeye başlayacak. BZET/USDT paritesiyle XT.com’da yer alacak olan BZET Coin’in yatırma işlemleri 24 Eylül’de başlayacak. Alım satım işlemleri ise 25 Eylül’de aktif hale gelecek ve çekme işlemleri 26 Eylül’den itibaren gerçekleştirilebilecektir.

Bzetmex, kullanıcılarına hızlı ve güvenli işlem imkanı sunan bir kripto borsa olarak bilinmektedir. XT.com ile yapılan iş birliği, kullanıcılara daha geniş bir işlem hacmi ve likidite sunacak, böylece daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaşanmasını sağlayacaktır.

Bzetmex’in Global Arenadaki Projeleri

Bzetmex’in global arenada yer almasıyla birlikte, birçok yeni proje de devreye alınacak. Bzetmex teknolojisi kullanan yerel ve global projeler, BZET Coin’i bünyelerine ekleyerek kullanıcılara sunacaklardır. Şu anda bu hedefin ilk etabının ilk projesi üzerinde çalışmalar devam etmektedir.

Ön arzı Bzetmex borsasında gerçekleştirilen BZET Coin, dünyada 2 milyon kişinin oynadığı bir oyun projesinde de yer alacaktır. Bzetmex’in projeleri, takvimlendirilmiş bir şekilde hayata geçirilecektir. Tüm projeler, BZET Coin’i destekleyecek ve geliştirecektir.

BZET Coin’in Hedefleri

XT.com ile başlayan global listelemelerin hız kesmeden devam edeceği belirtilmektedir. Bzetmex, 2024 yılına kadar yüksek işlem hacmine sahip global borsalarda BZET Coin’i yatırımcılarla buluşturmayı hedeflemektedir. Bu sayede BZET Coin, daha geniş bir yatırımcı kitlesiyle buluşarak değer kazanma potansiyelini artırmaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.