Haberler

Binance CEO’su Orta Afrika Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ile Bir Araya Geldi!

Son zamanlarda çoğu ulusun gündeminde olan kripto para birimi ve olası kısıtlamalara çok sayıda paydaş dahil oldu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance CEO’su Orta Afrika Cumhuriyeti cumhurbaşkanı ile bir araya geldi. Kripto para birimini yasallaştırmaya hazırlanan Afrika Cumhuriyeti cumhurbaşkanı, Binance CEO’su Changpeng Zhao ile bir araya geldi.

Son zamanlarda çoğu ulusun gündeminde olan kripto para birimi ve olası kısıtlamalara çok sayıda paydaş dahil oldu. Bu paydaşların en öne çıkanı Binance CEO’su Changpeng Zhao, Afrika Cumhuriyeti Başkanı Faustin-Archange Touadéra ile görüştüğünü tweetledi.

Faustin-Archange Touadéra ve CZ, kripto yasalarını ve eğitimini tartışmak için bir araya geldi. Afrika Cumhuriyeti , CZ’ye  Afrika Cumhuriyeti’nin kriptoyu benimsemesine hazır olup olmadığı soruldu.  CZ’ye göre alan hazırlandı ve bu konuda Jokkolabs ile çalışmaya başladı.

Binance, zirveden sonra oluşturulabilecek işbirliğinin bir parçası olarak blockchain farkındalığını ve eğitimini Frankofon Afrika’ya yaymak istiyor.

Binance CEO’su Hazine ve Maliye Bakanı ile Görüştü

Birçok ülkedeki düzenleyiciler, öncelikle kripto para birimi düzenlemeleriyle ilgileniyor. Türkiye bu konuda önemli araştırmalar yapmaya devam ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Binance CEO’su Changpeng Zhao ile bir araya gelirken, düzenleyicilerin uzmanlarla görüşmeleri devam etti.

Bakan Nebati, Changpeng Zhao ile bir video konferans görüşmesi yürüttüklerini ve blockchain ekosistemi ile kripto varlıkları değerlendirdiklerini belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.