Altcoin HaberleriHaberler

Cardano, Alonzo Hard Fork’una Hazırlanıyor! Hoskinson’dan Önemli Çağrı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano (ADA), akıllı sözleşme desteğini blok zincirine entegre edecek olan Alonzo hard fork’una hazırlanıyor. Bir haftadan kısa bir süre kala sıcak saatler yaşayan Cardano, spekülasyonların ortasında kaldı.

Cardano’da Neler Yaşanıyor?

Alonz hard fork’una günler kala Cardano yatırımcılarının heyecanlı bekleyişi sürüyor. Geliştiriciler, akıllı sözleşme desteğini 1 Eylül itibarıyla ilk halka açık kontrol ağına entegre etmişleri, Ardından multi-pool DEX Minswap biçimindeki dApp, Alonzo Purple’da yayınladı.

Bununla birlikte kullanıcılar UTxO işlemlerinin blok başına yalnızca tek bir işlem gerçekleştirebildiği iddasıyla dApp işlem hatalarıyla boğuştu. İlk halka açık dApp’te kullananların karşılaşmış olduğu eşzamanlılık problemi, Cardano’yu bilhassa Ethereum destekçilerinden gelen yoğun eleştirilere maruz bıraktı.

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, mühim açıklamalarda bulunurken FUD vurgusu yapmış oldu. Başarılı CEO, 12 Eylül tarihindeki ana ağ lansmanından önce  ağa karşı büyük bir FUD kampanyasının başlatıldığını belirtti. Hoskinson, Shelby yükseltmesi esnasında da benzer bir FUD kampanyasının görüldüğünü aktardı.

IOHK, UTxO işlemleriyle ilgili kafa karışıklığı gidermek için bir blog yazısı yayınladı. Buna bakılırsa UTxO işlemlerinin birden fazla işlemi paralel olarak işleyebileceği için yalnızca bir işlemle sınırı olan olamayacağını duyurdu. Ayrıca UTxO’un opere edilme amacı olarak daha düşük işlem maliyeti ve yüksek güvenlik sunması açıklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano Güncellemesinde Sorun Çıkabilir Mi? ADA Fiyatı Nasıl Etkilenir?

Cardano Fiyatı

Popüler kripto paranın fiyatı 3.09 dolarlık zirvenin arkasından 2.58 dolara geriledi. Genel piyasa trendini takip eden ADA, 2.58 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görüyor. Fiyat düşüşü, geçtiğimiz ay kaydedilen yaklaşık 2.5 katlık artışın arkasından geliyor.

Son Dakika Kripto Para Gelişmelerinden Anında Haberdar Olmak Için Twitter, Telegram , İnstagram Hesaplarımızdan Bizi Takip Edebilirsiniz
Son Dakika Kripto Para Gelişmelerinden Anında Haberdar Olmak Için Twitter, Telegram , İnstagram Hesaplarımızdan Bizi Takip Edebilirsiniz

ADA fiyatında 2.50 dolar seviyesi krtik bir destek noktası olarak görülüyor. Fiyat düşüşünün FUD mu yoksa bir sonraki aşamadan önce geri çekilme evresi mi olduğu önümüzdeki saatlerde belli olacak. Cardano için zincir içi metrikler, ADA’nın trendini koruması yönünde.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.