Haberler

CoinFund’dan Blockchain’e Yeni Yatırım Fonu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto girişimlerine yönelik küresel risk sermayesi yatırımları azalmakta. Ancak bazı risk sermayedarları hala blockchain sektörüne yatırım yapmaktadır.

CoinFund gibi şirketler, kripto sektörünü desteklemek için 158 milyon dolarlık fon toplamayı başarmıştır. Risk sermayesi şirketi CoinFund, kripto girişimlerini desteklemek amacıyla 158 milyon dolar toplamıştır. CoinFund, yeni fonuyla kripto ve yapay zeka alanında faaliyet gösteren girişimlere odaklanacak. Şirketin token yatırımlarını sürdüreceği de ifade edilmektedir. Şirketin İcra Kurulu Başkanı Jake Brukhman, yeni fonun beklentilerinden daha büyük olduğunu belirtmiştir. New York merkezli şirket, başlangıçta 125 milyon dolar hedeflemişti. Yeni yatırım aracıyla şu anda Giza ve Superstate’e yatırım yapıldı.

Ser 1
Coinfund’dan Blockchain’e Yeni Yatırım Fonu 3

Brukhman, 2022’nin son derece zor bir yıl olduğunu ifade etti ve bu dönemdeki sorunların bir kısmının ana akım oyuncuların kripto para birimleriyle ilgilenmeleri ve fiyatların düşmesiyle geri çekilmeleri olduğunu belirtti. CoinFund adlı kayıtlı yatırım şirketinin menkul kıymet yatırımları yapabildiği bilgisine yer verildi.

Şirketin Baş Yatırım Sorumlusu Alex Felix, anlaşmaların yaklaşık yüzde 90’ının token’ları içerdiğini ifade etti. Felix, endüstrinin geleneksel finans sektörüyle düzenlenmiş bir şekilde yakınlaşabileceğine olan inancını dile getirdi. Şirket, önceden NBA Top Shot NFT koleksiyonunun yaratıcısı olan Dapper Labs ve blockchain altyapı sağlayıcısı Blockdaemon gibi girişimleri desteklemişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.