Haberler

Celsius, Stake Firması KeyFi’ı Hırsızlıkla Suçladı!

Celsius, stake şirketi KeyFi'nin kurucusunu hırsızlıkla suçladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Celsius, Stake firması KeyFi’ı hırsızlıkla suçladı. Celsius, stake şirketi KeyFi’nin kurucusunu hırsızlıkla suçladı.

KeyFi ve kurucusu Celsius tarafından milyonlarca dolarlık kripto para birimini çalmak ve aklamakla suçlandı.

Celsius, Stake Firması Keyfi'I Hırsızlıkla Suçladı!

Celsius’un Hedefinde KeyFi’ı Yer Aldı

Sorunlu kripto para ödünç verme platformu Celsius Network, ABD Güney New York Bölgesi New York İflas Mahkemesi’ne sunduğu bir dilekçede, KeyFi ve kurucusu Jason Stone’un Celsius cüzdanlarından milyonlarca dolar çaldığını ve bu fonları sanıkların kontrolündeki cüzdanlara aktardığını iddia ediyor. İşletme zararını tazmin etmek için şikayette bulundu. İşletme, KeyFi’nin bu paraları Tornado Cash kullanarak temizlediğini de sözlerine ekledi.

Stone Celsius’u dava ettikten altı ay sonra, Celsius bu adımı attı. Stone, şirketi dolandırıcılık ve kötü yönetimle suçladı. 2020’de Celsius, KeyFi’nin bir hissesini satın almıştı.

Piyasadaki çöküşün ardından Celsius, likidite sorunları nedeniyle para çekme işlemlerini durdurdu ve Bölüm 11’de iflas başvurusunda bulundu.

Celsius, hisseyi satın almak için KeyFi fonlarını tehlikeye attığını ve daha sonra iadesini talep ettiğini iddia etti.
Celsius’un resmi talebine yanıt olarak birkaç kripto para biriminin kaldırılmasına rağmen “önemli bir boşluk” olduğu vurgulandı.

İşletme, KeyFi ve Stone’un yüzlerce NFT satın almak için Celsius’un varlıklarını kullanarak sözleşme şartlarını ihlal ettiğini vurguladı.

Ek olarak, Celsius, Stone’un faaliyetlerini Tornado Cash kullanarak gizlediğini iddia etti. Stone’un Tornado Cash’i 1,4 milyon dolarlık kripto para birimini taşımak için kullandığı iddia ediliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.