HaberlerAltcoin HaberleriAnalizEthereum Haberleri

Ethereum Fiyat Hedefleri ve Kritik Seviyeleri Neler?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum gün içinde tekrardan bir yükseliş trendi başlattı ve 3.330 dolar direnç seviyesini kırmak için harekete geçti. Ancak popüler kripto para birimi, 3.330 dolarlık direnci kırmayı başaramadı.

Ethereum 3.330 Dolar İçin Mücadele Ediyor

Piyasa kıymeti açısından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, bir süredir 3.330 dolar direnç seviyesini kırmak için savaşım ediyor. Gün içinde yönünü yukarıya çeviren Ethereum 3.283 dolar seviyesine kadar ulaşarak gene düşüşe geçti.

Öte taraftan Ethereum, şu anda 3.200 dolar seviyesinin ve 100 saatlik kolay hareketli ortalamanın altında işlem görmeye devam ediyor. Ayrıca ETH/USD saatlik grafiğinde 3.200 dolara yakın destekle oluşan mühim bir yükseliş trend çizgisinin altında bir kırılma gerçekleşti. Ethereum 3.250 dolar direncinin altında işlem görmeye devam etmiş olduğu sürece düşüşünü sürdürmeye devam edebilir.

300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Ethereum'Un Karşı Karşıya Kaldığı Temel Direnç-Cointurk
Ethereum’Un Karşı Karşıya Kaldığı Temel Direnç-Cointurk

Ethereum’un Karşı Karşıya Kaldığı Temel Direnç

Ethereum, 3.330 dolarlık temel direnci kırmak için yeni bir hamle daha yapmış oldu sadece, Ethereum fiyatı güç kazanamadı ve başarısız oldu. Bununla birlikte Ethereum  fiyatı, 3.200 doların ve 100 saatlik kolay hareketli ortalamanın altına yerleşti. Fiyat, boğaların etken olduğu 3.120 dolarlık destek bölgesini tekrardan kontrol etti. Ayrıca 3.120 dolar civarında bir dip düzey oluştu ve fiyat şu anda yukarı yönlü bir düzeltme yapmak için savaşım ediyor.

Ethereum’da yukarı yönde ilk direnç 3.200 dolar seviyesine ve 100 saatlik kolay hareketli averaja yakın. Kilit direnç ise şu anda 3.240 dolar seviyesinin yakınında yer ediniyor. Ayrıca 3.240 dolar ve 3.250 dolar direnç seviyelerinin üstünde ihtimaller içinde bir kırılma ve günlük kapanış Ethereum’da yeni bir artışı tetikleyebilir.

Buna ek olarak Ethereum’da bu direnç seviyelerin kırılması fiyatı bir sonraki kilit direnç seviyesine özetlemek gerekirse 3.300 dolara itebilir.

Ethereum’da Muhtemel Alt Seviyeler

Ethereum 3.240 dolar ve 3.250 dolar direnç seviyelerinin üstünde artışını sürdüremezse, fiyat aşağı yönlü yeni bir düzeltme başlatabilir. Aşağı yönde ilk destek 3.140 dolar seviyesinin yakınında yer ediniyor. İlk kilit destek ise 3.120 dolar seviyesine yakın.

Lider altcoin Ethereum, 3.120 dolarlık destek bölgesinin altına gerçekleşecek aşağı yönlü bir kırılma, Ethereum’da keskin bir düşüşe niçin olabilirken fiyat bir sonraki büyük destek olan 3.000 dolara kadar gerileyebilir.

Ethereum Teknik Göstergeleri

Saatlik MACD: ETH/USD için MACD, düşüş bölgesinde yavaş yavaş hız kaybediyor.

Saatlik RSI: ETH/USD için RSI şimdi 50 seviyesinin altında.

Ana Destek Seviyesi: 3,120 Dolar

Ana Direnç Seviyesi: 3,250 Dolar

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.