Bitcoin Haberleri

Thodex Kurucusu Özer’den ‘Türkü’lü Savunma: Yolun Sonu Görünüyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in de aralarında bulunduğu 7’si tutuklu 21 sanığın yargılandığı dava, Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam ediyor. Özer, savunmasında şirketinin bir iflas olduğunu ve suç örgütü iddialarını reddetti.

Thodex Kurucusu Özer'Den 'Türkü'Lü Savunma: Yolun Sonu Görünüyor

Özer’den İlginç Savunma

DHA’da yer alan habere göre, savunmasında Özer, dünya üzerindeki tüm kurumları yönetebilecek kadar zeki olduğunu belirtti. 22 yaşında kurduğu şirketten bu yeteneğini kanıtladığını söyleyen Özer, suç örgütü kuracak olsaydı daha profesyonel hareket edeceğini ifade etmiştir. Dosyada şüpheli olan kişilerin 2 seneden fazla süredir mağdur olduğunu belirten Özer, illegal faaliyetlerin içinde bulunmayı kabul etmediğini dile getirdi.. Özer, firarda olduğu süre boyunca Arnavutluk’ta müşterilerine ödeme yaptığını da sözlerine ekledi.

Özer, savunmasında “Sayın bakanlara ve milletvekillerine iftiralar atıldı. Kaostan beslenen varlıklar benim şirketimin batmasından faydalandılar. Ben artık gerçeklerin sayın mahkeme heyeti tarafından görülmesini beklemekteyim”  şeklinde konuştu. Musa Eroğlu’nun seslendirdiği ‘Yolun Sonu Görünüyor’ türküsünden alıntı yaparak sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.