HaberlerAltcoin HaberleriNFT Haberleri

Cem Yılmaz da NFT kervanına Katıldı! İşte Detaylar

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemlerin en çok konuşulan başlıklarından olan NFT,  ünlü bir ismi daha kendi dünyasına çekmeyi başardı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Var mı NFT isteyen. İsteyene atıyorum. Deneme ya bişey değil” ifadelerini kullandı.

Başarılı komedyenin 3 NFT çizimi OpenSea platformunda sergilenirken, İlerleyen zamanlarda bu sayının artması bekleniyor. Yılmaz, 3 çiziminin sergilendiği OpenSea hesap linkini paylaşmayı da ihmal etmedi.

Cem Yılmaz’ın NFT çizimlerine şimdiden teklifler gelmeye başladı. Cem Yılmaz NFT çizimlerinden “000001KIZ” isimli esere şimdiden 5.5 WETH‘lik (19.807,26 dolar) teklif gelmiş durumda.

 

Cem Yılmaz Nft
Cem Yılmaz Nft

Cem Yılmaz’ın NFT  eserlerini görmek için OpenSea hesabında bulunan “offers” bölümünden görebilirsiniz. Ünlü komedyenin NFT eserlerine 14 Ekim’e kadar teklif verilebilecek.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0f0f0f” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ include_post=”9868″ scheme=”alt”]

NFT Nedir?

Non-fungible token (NFT) Türkçe karşılığı “değiştirilemez para” olan ve blockchain ağı üzerinde şifrelenmiş, bir eşi daha olmayan token anlamına gelmektedir. NFT’ler benzersizdir ve kopyalanamazlar, bu da sanal ürünlerin sahipliğini izlemenin mükemmel bir yolu oldukları anlamına gelir. NFT’ler sadece bir koleksiyondan daha fazlasıdır. Herhangi bir dijital varlığı temsil edebilirler ve sahiplikleri bir kriptografik belirteç aracılığıyla blok zincirinde kanıtlanmıştır.

Cem yılmaz ve daha birçok ünlünün NFT alan adına Privapp.network üzerinden sahip olabilirsiniz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.