Altcoin HaberleriHaberler

SHIB Fiyatı Neden Yükseliyor? İşte Shiba Inu Artışını Tetikleyen Faktörler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Haziran ayında yakaladığı ATH’nin yaklaşık %30 gerisinde olan popüler şaka kripto para birimlerinden Shiba Inu (SHIB), son yedi günde önemli bir performans göstererek fiyatını neredeyse 3’e katladı. SHIB, 30 Eylül’de başladığı ralliyi sürdürerek CMC verilerine göre %300’ün üzerinde bir ralli gerçekleştirdi.

SHIB Fiyat Artışını Tetikleyen Faktörler!

SHIB, son 1 aftanın Bitcoin ile beraber en çok konuşunan kripto paraları arasında yer almayı başardı. Kısa sürede  gösterile bu yükselişini tetikleyen bazı faktörler olduğunu söyleyebiliriz. Ekim başında yayınladığımız  Anonim balinanın 276 Milyar adet SHIB token  aldığı haberimizde yükselişe hazırlandığını belirtmiştik. Bu yazıya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ unique_content=”unique1″ include_post=”10014″ scheme=”alt”]

Balina alımlarının arkasında ihtimaller içinde bir katalizör olarak Elon Musk görülüyor. Musk, Shiba Inu ırkı köpeğini Twitter üstünden paylaşmıştı. Bununla birlikte bir Ethereum balinası olan Light, toplam 6.5 milyon dolar maliyetle yaklaşık 200 milyar SHIB satın aldı. Bu balina alımları, fiyat artışı için önemli  olsa da gelecek için sağlıksız bir görüntü ortaya koyuyor. Balinaların düşünce değiştirmesi fiyatı büyük seviyede etkileyebilir.

Uzman analistler, ralli öncesinde potansiyeli yüksek altcoinler  içinde SHIB’e yer veriyordu. Bu sağlıksız yükselişin ardında davranışlarında ölçülü olunması gerektiğini belirten analistler, yatırımcıları uyardı.

ShibaArmy 700.000 Kullanıcıya Ulaştı!

SHIBA’daki son ralli, ShibaArmy‘i 700.000 kullanıcıya ulaştırdı. Bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 714.328 kullanıcı, toplam 3.951.324 geçirme gerçekleştirmiş oldu. Shiba Inu ilgisi belirtilen rakamlarla açıkça görülüyor. Bununa yanı sıra Shiba topluluğu popüler alım satım platformu Robinhood için girişimlerini sürdürüyor. Robinhood borsasında listelenme isteyen ShibaArmy, çalışmalarını sürdürüyor. Bir diğer tetikleyen faktör ise Shiba Chain söylentileridir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.