Altcoin HaberleriHaberler

Uzman Analistlere Göre Dogecoin (DOGE) Uçmanın Eşiğinde!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para analisti Justin Bennett, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda, Dogecoin’in (DOGE) Nisan ayında yakaladığı peformansa benzer bir artışa yakın olduğunu belirtti. Bennett’a göre, Dogecoin grafiklerinde Nisan ayındaki fiyat artışına benzerlikler olduğunu açıkladı.

Dogecoin Uçuşa Geçebilir!

Analist Bennett, Dogecoin de yaşanmış olan son iki kırılmanın yüzde 1.000 ya da daha oldukça kazanç getirdiğini duyurdu ve “DOGE en iyi yapmış olduğu şeyi yapıyor. Son iki kırılma %1.000 yada daha oldukça kazanımı tetikledi. En son konsolidasyon ise Nisan ayından önceki modelden üç kat daha uzun sürdü.” sözlerini kullandı.

Bunun yanında analist, Bitcoin’in yükselişinin devam etmesi ile birlikte Dogecoin fiyatında neler olabileceğini takip etmenin önemli olduğunun da altını çizdi.

[ccpw id=”10127″]

Dogecoin Grafiği

Bennett’in paylaşmış olduğu grafiğe gore DOGE, bir varlığın yükseliş trendinin devam ettiğini gösteren ve bir artış modeli olan büyük bir yükselen üçgen formasyonu çiziyor. Eğer Dogecoin Bennett’in tahminleri doğru çıkarsa piyasa hacmi bakımından en büyük 10. kripto para birimi %1.150 şeklinde büyük bir artış yaşayabilir. Bu da fiyatın 3 dolara yükselebileceği anlamına geliyor.

Dogecoin Grafiği
Dogecoin Grafiği

Buna ek olarak Bennett, kısa vadede de Dogecoin de artış beklediğini ifade ediyor. Eğer önemli dirençler kırılırsa analiste gore Dogecoin hem kısa hem uzun solukta artış yaşama potansiyeline haiz.

Bennett’in yanı sıra piyasada popüler olan bir başka analist Altcoin Psycho da şu anda Dogecoin’in bir direnç alanı altında konsolide bulunduğunu ve bu sebeple kısa sürede yükselişin başlayabileceğini ifade ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.