HaberlerAltcoin Haberleri

SHIB Benimsenmesinin Artması Yeni Rekor Seviyeleri Getirir Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler şaka kripto para birimi Shiba Inu bu yıla damgasını vuran meme coinler arasında yer aldı. SHIB benimsemesinin gün geçtikçe artması yeni rekor seviyeleri getirir mi? Gelin birlikte inceleyelim…

SHIB Benimsenmesi Artıyor

Kripto ödeme ağı CoinGate, işletmelerin Shiba Inu’yu (SHIB) bir ödeme seçeneği olarak kabul etmesine izin verdi.

Yapılan açıklamada, “Shiba Inu’nun (SHIB) en yeni kripto para birimimiz olarak entegre edildiğini duyurmak en büyük mutluluğumuz! İşletmelerde işletmelere veya Hediye Kartı mağazalarına kadar her CoinGate kullanıcısı, artık bu şaka kripto parasını istedikleri şekilde kabul edebilir, satın alabilir, takas edebilir veya harcayabilir” sözleri kullanıldı.

Diğer yandan şaka kripto para, gerçek dünya kullanım durumlarının eksikliği nedeniyle pek çok kez eleştirildiği için bu gelişme muhtemelen potansiyel bir SHIB boğa koşusu için tetikleyici unsur olabilir.

Özellikle Temmuz ayında SHIB, çok beklenen DEX ShibaSwap‘ın piyasaya sürülmesinin ve Shopping.io platformunda SHIB token entegrasyonunun ardından değer kazandı. Ortaklık, SHIB sahiplerinin e-ticaret devleri Amazon, eBay ve Walmart’ta Shopping.io platformunu kullanarak ürün satın almak için kripto para birimini kullanabileceği anlamına geliyor.

Shiba Inu Son Durum

SHIB fiyatı, yıllık %483.700 artışla 2021’in öne çıkan kripto para birimlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Basın zamanında, kripto para son 24 saatte %7.41 düşüşle 0.000045 dolardan işlem görüyor.

Şu anda token, her ne kadar fiyat hareketi her düşüşle tıkansa da konsolidasyona işaret ediyor ve analistlere göre SHIB tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru ilerliyor. Sonuç olarak, kripto paranın potansiyel bir yükselişle düşüş trendinden çıkması muhtemel görülüyor. Özellikle, yüksek getiri potansiyeli, piyasa katılımcılarını mevcut düşüşte SHIB biriktirmeye ve yükseliş momentumunu tetiklemeye zorlayabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.