Ethereum Haberleri

Citron Ekibi Ethereum Fiyatında Düşüş Bekliyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında belirsizlik ortamı dikkat çekerken en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH) fiyatı yakından takip ediliyor. Tecrübeli uzmanlardan oluşan Citron Research ekibi, ETH fiyatının gelecekte muhtemel olarak göreceği seviyeyi açıkladı. Analistler, Ethereum grafiğinde aşağı yönlü fiyatlar beklediklerini bir kez daha hatırlattı. Şirket ayrıca 130 milyar dolarlık altcoinin iflas eden FTX borsası kadar mantık hataları taşıdığını söyledi.

Short Pozisyon İştahını Kabarttı

Citron Etherem

Kripto para sektörünü vuran FTX krizinden bahseden Citron Research ekibi, bu durumun pek çok şirketin açığa satış (short) yapma isteğini yeniden alevlendirdiğini söyledi. Tecrübeli analistler, FTX fiyaskosu ardından mağdur olanlar hakkında sempatik olmayan ifadeler kullandı: “Mağdurlara ya da hesap sahiplerine gelince, merkezsizleşmeyi istediniz, merkezsizleştiniz. Paranızı Bahamalar’a gönderirken ne düşündünüz?”

Kripto Paralara Dolandırıcılık Dedi

Citron Research kurucusu Andrew Left, finans dünyasının en ünlü açığa satışçılarından biri olarak tanınıyor. Kripto paralarla ilgili olumsuz açıklamalarını sık sık dile getiren Left, önceki röportajlarından birinde kripto sektörüne “Tam bir dolandırıcılık” demişti. Left 2017 yılında Grayscale tarafından piyasaya sürülen Bitcoin Trust hakkında “gülünç” tanımı yapmış ve tepki çekmişti.

Yıllar geçtikçe Bitcoin’e karşı daha ılımlı bir tavır takınmaya başlayan Citron Research, BTC’nin enflasyondan korunmak için mükemmel bir işleve sahip olduğunu itiraf etti. Deneyimli analistler, en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum fiyatında düşüş beklentisi ile short pozisyon aldıklarını belirtti. Coinnwestr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.