Haberler

Edward Snowden Bitcoin’e Yatırım İçin Sabırsızlanıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Beyaz Saray ile ilgili gizli bilgileri yayınlayan hacker Edward Snowden, kripto paralar hakkında konuştu. 2020 Mart ayından bu yana devam eden BTC düşüşünde yeniden Bitcoin satın almak için sabırsızlandığını söyleyen Snowden dikkatleri üzerine çekti. Bitcoin ve kripto paralardaki boğa piyasası döngüsünü bilen Snowden, şimdi yeni boğaya hazırlanıyor. Ünlü hacker’ın Twitter hesabından yaptığı son paylaşımlar kripto para topluluğunda heyecan yarattı.

Bitcoin’e Yeniden Yatırım Yapacak

Edward Snowden

Sam Bankman-Fried’ın kurucusu olduğu FTX borsasının iflası, kripto paralarda sert düşüşe yol açtı. Edward Snowden, FTX imparatorluğu çöktüğünde sosyal medya hesabından “Merkezi borsalar bir hataydı.” diyerek görüşünü bildirdi. Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği Snowden, son paylaşımında Bitcoin yatırımı yapacağının sinyallerini verdi: “Önümüzde hala çok fazla sorun var, ancak bir süredir ilk kez tekrar giriş yapmak için heyecan duymaya başlıyorum.” Bu ifadeler, Bitcoin fiyatında yükseliş bekleyen kripto para topluluğu üyelerini umutlandırmaya yetti.

“Sıfır Finansal Eğitimim Var”

Bitcoin fiyatının 16.480 dolarlı seviyeleri görmesi, pek çok yatırımcı gibi Edward Snowden’ın da iştahını kabarttı. Snowden paylaşımında yatırım tavsiyesi konusuna şu şekilde açıklık getirdi: “Çoğu insan “bu bir yatırım tavsiyesi değil” dediğinde yalan söylüyor, ama bu aslında bir yatırım tavsiyesi değil çünkü sıfır finansal eğitimim var ve ne yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.