Haberler

Compound, Hata Nedeniyle cETH İşlemlerini Askıya Aldı!

DeFi protokol Compound (COMP), fiyat akışlarını artırmayı amaçlayan bir teklifte teknik hata nedeniyle cETH işlemleri geçici olarak askıya aldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Compound, hata nedeniyle cETH işlemlerini askıya aldı. DeFi protokol Compound (COMP), fiyat akışlarını artırmayı amaçlayan bir teklifte teknik hata nedeniyle cETH işlemleri geçici olarak askıya aldı.

Compound,  kullanıcıların fonlarının tehlikede olmadığını ve bir düzeltme güncellemesi yedi gün içinde tamamlanacağını belirtti.

7 Gün İçinde Compound,  CETH İşlemlerini Etkinleştirecek

Fiyat akışlarını artırmayı amaçlayan teklif 117’deki bir hata nedeniyle, Compound tüm ETH (cETH) işlemlerini geçici olarak durdurmak zorunda kaldı.

İşletmenin bir tweet’te iddia ettiği sistemde bir hata vardı ve bu da ETH tedarikçileri ve borçlular için işlemlerin tersine çevrilmesine neden oldu.

Şirket, fiyat farkı nedeniyle arayüzün şu anda erişilemediğini ve tüketicilerin parasının risk altında olmadığını söyledi.

Şu anda erişilebilir olan bilgilere göre, yükseltmeyi tersine çevirme teklifi, arıza keşfedildikten yaklaşık bir saat sonra işlendi. Yedi günlük bir yönetim prosedürünün ardından benimsenmesi ve aktif olarak uygulanması beklenmektedir.

Sorunun COMP belirtecinin fiyat performansı üzerinde hemen bir etkisi yok gibi görünüyor. Token, son 30 günü kırmızı bir mum koşusunda geçirdi. Son 24 saatte değerinde yaklaşık %4’lük bir düşüş gördükten sonra şu anda 48 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.