Haberler

Haun Ventures Kripto Para Sektöründeki Yatırımlarla Büyük İlgi Görüyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Katie Haun tarafından kurulan Haun Ventures, kripto para ve Web3 sektöründe gerçekleştirdiği stratejik yatırımlarla büyük ilgi çekiyor. Haun Ventures, sektördeki hızlı yükselişini özenli ve temkinli bir yatırım stratejisiyle devam ettiriyor. Katie Haun liderliğinde faaliyet gösteren Haun Ventures, kripto para ve Web3 dünyasına odaklanan bir yatırım şirketi olarak bilinmektedir. 2022 yılında kurulan şirket, kısa sürede 1,5 milyar dolarlık bir fon toplamayı başardı. Bu fonun yüzde 40’ı şu anda dağıtılmış durumda, bu da yatırım şirketinin dikkatli ve seçici bir yaklaşım sergilediğini göstermektedir.

Haun Ventures, Sand Hill Road’dan ayrılarak tanınmış bir sermaye tahsis şirketi kurdu. Şirketin yatırım stratejisi, topladığı fonların üçte birini erken aşama projelere ayırmak, geri kalanını ise bir “hızlandırma fonu” olarak kullanmaktır. Bu strateji, Wired tarafından firmanın lansmanı sırasında duyuruldu. Haun Ventures, piyasa dalgalanmalarının yaşandığı bir dönemde kurulmasına rağmen dağıtımını temkinli bir şekilde sürdürmektedir.

Fortune Magazine’nin yakın tarihli bir haberine göre, Haziran 2023 sonuna kadar toplam fonun yaklaşık yüzde 30’u dağıtılmış durumdadır. Firma kaynakları, bu oranın yüzde 40’a yaklaştığını ve şirketin dağıtılacak 1 milyar dolardan az sermayeye sahip olduğunu belirtmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.