HaberlerBlockchain Haberleri

Blockchain Girişimi Sei Labs’a 5 Milyon Dolarlık Yatırım!

Sei Labs, işe yönelik yepyeni bir blockchain ağını tanıtmak için 5 milyon dolarlık yatırım aldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Blockchain girişimi Sei Labs’a 5 milyon dolarlık yatırım. Sei Labs, işe yönelik yepyeni bir blockchain ağını tanıtmak için 5 milyon dolarlık yatırım aldı.

Ekosisteme yeni firmaların eklenmesiyle birlikte blockchain ağlarına yapılan yatırımlar artıyor. Goldman Sachs’ın eski bir çalışanı olan Jeff Feng ve Robinhood’un eski bir çalışanı olan Jay Joh, DeFi işlemlerini hızlandıracak bir blok zinciri ağı kurmayı amaçlayan Sei Labs’ı kurdu.

Yatırımla Sei Labs, Blockchain Ağını Genişletmek İstiyor

Bloomberg, 5 milyon dolarlık tohum turunun Multicoin Capital tarafından desteklendiğini ve Flow Traders ve Hudson River Trading tarafından yapılan yatırımın bu turun bir sonucu olduğunu bildirdi.

Ticarete özel olarak odaklanan bir blockchain ağı girişimi olan Sei Labs’taki diğer yatırımcılar arasında Coinbase Ventures ve GSR yer alıyor.

Cosmos blockchain ağının kodundan yararlanacak olan  Layer-1  blok zinciri ağında işlemlerin 600 milisaniye gibi kısa bir sürede tamamlanabileceği iddia ediliyor. Sei Labs’ın protokolünün bu yıl içinde hayata geçmesi bekleniyor.

Robinhood’daki Girişimin mühendislik ekibi, girişimin teknik personelinin çoğunu sağladı. Ağın genişlemesi, önceki yatırımdan elde edilen parayla finanse edilecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.