Kripto Para BirimleriAltcoin HaberleriBitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Cowen Bankası, Dijital Varlık Birimini Başlattı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cowen Bankası, dijital varlık birimini başlattı.Bir ABD yatırım bankası olan Cowen, kurumsal müşterilere alım satım ve saklama hizmetleri sağlayacak bir dijital varlık biriminin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

 Cowen Bankası, Dijital Varlık Birimini Başlattı.
Cowen Bankası, Dijital Varlık Birimini Başlattı.

New York merkezli Cowen Digital LLC, kurumsal müşterilere dijital varlık hizmetleri sağlayacak bir dijital varlık yan kuruluşu başlattı. Ekip, Cowen’inGenel Müdürü Drew Forman tarafından yönetilecek ve şunları söyledi: “Önemli bir ilk hamle avantajına sahip olacağız. Daha çevik girişimci kültürü, bankayı daha büyük rakiplere karşı avantajlı hale getiriyor.”

Corman ayrıca bankanın yüzlerce müşterisi olduğunu ve Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve USD Coin (USDC) dahil olmak üzere 16 kripto varlığın ticaretini yaptığını belirtti.

Cowen, kripto varlık sektörüyle birleşen düzenli bankaların en yeni örneklerinden biri. Daha önce bildirdiğimiz gibi, Goldman Sachs tezgah üstü (OTC) kripto para birimi işlemleri gerçekleştiren ilk büyük bankaydı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.