Haberler

FTX İflasından Sonra KuCoin Kripto Rezervini Açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında büyük ses getiren FTX borsasının iflas etmesi, diğer kripto para borsalarını da harekete geçirdi. Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan FTX’in likidite krizi yüzünden iflas başvurusunda bulunması, yatırımcıların kripto şirketlerine olan güvenini sarstı. Borsa kullanıcıları, kripto para alım satım platformlarının şeffaflık durumları ile ilgili açıklamalar yapılmasını talep etti. Bu taleplere karşılık veren ve şeffaflık anlayışı doğrultusunda rezervini açıklayan kripto para borsalarının başında KuCoin geldi.

KuCoin Güncel Varlıklarını Sıraladı

Kucoin Futures Nasil Kullanilir Ipuclari Ve Islem Acma

Güney Kore merkezli popüler kripto para borsası KuCoin CEO’su Johnny Lyu, resmi sosyal medya hesabından platformun güncel durumunu açıkladı: “Kurulduğumuz ilk günden beri kullanıcılarımıza karşı hep şeffaf olduk. Bu tweetin altında KuCoin’in güncel varlıklarını sizlerle paylaşıyorum.” Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan KuCoin borsası kripto varlıklarının son durumu hakkında şu duyuruyu yaptı:

  • 504 adet Bitcoin
  • 299 adet Ethereum
  • 1 milyar 75 milyon USDT
  • 365 milyon USDC
  • 69 milyon adet KCS (borsanın yerel tokeni)

KuCoin platformunun yöneticisi, borsa kullanıcılarına güven vermek adına şeffaflık ilkesi doğrultusunda rezervlerini açıkladı. Lyu ayrıca platformda mevcut durumda 700’den fazla kripto para biriminin tutulduğunu söyledi. KuCoin CEO’su ayrıca Ethereum PoS sisteminde 29.696 adet ETH kilitlediklerini açıklayarak kullanıcılara güven verdi. Sosyal medyada KuCoin rezervini gözler önüne süren bu paylaşım, kripto para topluluğunun beğenisiyle karşılaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.