HaberlerTüm Haberler

DCG ve Genesis, Toplu Dava İle Mücadele Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para ticaret platformu Genesis ve ana kuruluşu Digital Currency Group’a (DCG) karşı toplu dava menkul kıymetler davası açıldı.

FTX’in çökmesi nedeniyle para çekme işlemlerini durduran Genesis, bunu yaptıktan sonra sırtını toparlayamadı. Bölüm 11 iflas başvurusu ile Genesis haber oldu. Site ayrıca, ana şirketi DCG’yi, kripto para birimi değişimi Gemini’nin varlıklarının da sıkıştırıldığı yasal işlemlere sürükledi. Devam eden hukuk mücadelelerine artık bir yenisi daha eklendi. Menkul kıymetler yasalarının ihlali için yeni bir toplu dava da açıldı.

Dcg Ve Genesis, Toplu Dava İle Mücadele Ediyor!

DCG ve Genesis, Toplu Menkul Kıymet Davasıyla Karşı Karşıya Geliyor

Ana şirketi olan Genesis ve Digital Currency Group (DCG), 4 milyar dolarlık potansiyel bir yükümlülükle yasal ihtilaflara giriyor.

Genesis’in borçluları, federal menkul kıymetler yasalarını çiğnedikleri için DCG ve kurucusu Barry Silbert aleyhine dava açtı. Şikayet, menkul kıymetleri (SCA) içeren bir toplu dava olarak ele alınacak.

Genesis, DCG ve Silbert aleyhine açılan bu davada menkul kıymetler kanunlarına aykırı olarak kayıt dışı menkul kıymetler sağlamakla suçlanıyor. Davaya göre Genesis, manipülasyon ve spekülatif menkul kıymet dolandırıcılığı yapmakla suçlanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.