SponsorluHaberler

Gate.io, 9. Yıldönümü Kutlamaları Sırasında Yeni Uzay Yolculuğu NFT Gizem Kutusunu Başlatmaya Hazır

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Gate.io, Mayıs 2013’teki lansmanından bu yana  blockchain endüstrisinin çeşitli sektörlerinde muazzam miktarda büyüme yaşadı ve en iyi performans gösteren borsalardan biri oldu. Küresel bir kripto para borsası olan Gate.io, dünya çapında milyonlarca kayıtlı kullanıcısına blockchain endüstrisinin tüm sektörlerinde çok çeşitli ticarete konu olan varlıklar ve hizmetler sunmaktadır.

Gate.io, birkaç yıl süren başarılı operasyonların ardından 30 Mayıs 2022’den başlayarak 9. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Yeni Uzay Yolculuğu NFT Gizemli Kutu Projesi‘nin lansmanı da dahil olmak üzere çok sayıda kampanya ve çok boyutlu etkinlik içerecek olan etkinlik. her şeyi kapsayan birkaç günlük bir yıldönümü etkinliği olacak.

Uzay Yolculuğu NFT Gizemli Kutu Projesi Nedir?

Gate.io, üç tür NFT içeren 9000 Uzay Yolculuğu NFT Gizem Kutusu yayınlayacak. Space Travel NFT A ve B olan ilk iki türün her biri 3.000 NFT içerecek ve üçüncü Space Travel PFP Hatıra NFT’si de koleksiyon olarak toplam 3.000 NFT içerecek.

9. Yıldönümü şerefine ve sürekli aktif desteklerini kutlamak için, tüm Gate.io kullanıcıları A ve B Uzay Yolculuğu NFT’lerini toplayarak ücretsiz olarak uzaya uçma, bir Uzay Yolculuğu Altın Gizem Kutusu ve şans kazanma şansı elde eder. 20 Uzay Yolculuğu Kartı ve daha fazlasını kazanmak için. Yirmi [20] Uzay Yolculuğu Kartı sahibi, her biri 1.000 ABD Doları ve toplam 20.000 ABD Doları olmak üzere Yirmi [20] Uzay Yolculuğu Koltuk Depozitosu itfası için uygundur.

Yıldönümü sırasında, çeşitli ödüllü etkinlikler düzenlenecek ve etkinliklerden herhangi birine katılan kullanıcılar aynı zamanda NFT kazanabilecekler, çünkü şanslı kazananlara toplam 800 NFT ücretsiz olarak havadan dağıtılacak. Diğer ödüller arasında 30.000 USD’ye kadar değere sahip 24 Mirrors AI NFT ve tümü NFT Market‘te alınıp satılabilen Gate.io X Mirror AstroGate AI NFT yer alıyor.

Uzay Yolculuğu Nft Gizem Kutusu
Uzay Yolculuğu Nft Gizem Kutusu

Ayrıca 9. yıl dönümünde tanıtılacak olan Ayna Dünyası projesi, NFT ve Game-Fi öğeleriyle birleştirilmiş bir Web3 Oyun Matrisi. Birden fazla oyunu birbirine bağlayan türünün ilk örneği olarak tasarlanan Mirror World projesi, oyunlarının her birinde yapay zeka destekli sanal yaşam formlarına sahip olacak ve kullanıcıların GameFi’nin her birine erişmesine izin vermek için birlikte çalışabilirliği sağlayacak bir içerik matrisidir.

9. yıl dönümü kutlamasıyla Gate.io, daha iyi kullanıcı deneyimi ve büyüyen blockchain zinciri endüstrisine genel katkı için üst düzey hizmetler sunmaya devam ederken, sürekli destekçilerini ödüllendirmeyi ve yeni ve yükseltilmiş hizmetler başlatmayı hedefliyor.

Gate.io hakkında

Gate.io, 2013 yılında kurulan  en eski ve önde gelen kripto para borsalarından biridir. Gate.io, önde gelen dijital varlıkların çoğunu sunar ve dünya çapında 10 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahiptir. CoinGecko’da likidite ve ticaret hacmine dayalı olarak sürekli olarak en iyi 10 kripto para borsasından biri olarak sıralanır ve Blockchain Şeffaflık Enstitüsü (BTI) tarafından doğrulanmıştır. Ayrıca, Gate.io’ya Forbes Advisor tarafından 4,5 puan verilerek 2021’in En İyi Kripto Borsalarından biri haline getirildi. Ana borsanın yanı sıra Gate.io, merkezi olmayan finans, araştırma ve analitik, risk sermayesi gibi yatırımlar, cüzdan hizmetleri ve daha fazlasını sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.