HaberlerTüm Haberler

BlockFi Mali Verileri Sızdı: 1.2 Milyar Dolar Kayıp Yaşandı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İflas etmiş kripto para şirketi BlockFi’nin istemeden yayınladığı finansal veriler, FTX ve Alameda süreçleri aracılığıyla 1 milyar dolardan fazla kaybettiğini gösteriyor.

Yanlışlıkla finansal verilerinin ince bir versiyonunu ifşa eden BlockFi, bunun sonucunda ortaya çıktı. İşletme, finansal bilgileri herhangi bir değişiklik yapmadan yayınladı. Bu durum bazı endişeleri de beraberinde getirdi, ancak kısa sürede çözüldü. Sızan mali bilgiler, BlockFi’nin FTX ve Alameda’ya bağlı 1,2 milyar dolarlık varlığa sahip olduğunu gösteriyor.

Blockfi Mali Verileri Sızdı: 1.2 Milyar Dolar Kayıp Yaşandı!

 

BlockFi Mali Verilerine Göre 1.2 Milyar Dolar Kayıp Var

İflas etmiş bir kripto para işletmesi olan BlockFi, iflas prosedürüyle ilgili hala zor zamanlar geçiriyor. FTX çöküşü nedeniyle iflas ettikten sonra Bölüm 11’e başvuran BlockFi,  Bölüm 11 başvurusu yapmıştı.

BlockFi raporuna göre Alameda’ya bağışlanan varlıkların toplamı 831 milyon dolar, FTX şirketine bağlı varlıklar ise 415 milyon dolar değerinde. Bu meblağlar, BlockFi’nin FTX’in ölümü ve Sam Bankman-legal Fried’in sıkıntıları da dahil olmak üzere zor zamanlar yaşamasına neden oldu.

Şirketin avukatlarına göre, FTX’e karşı savunmasız olan varlıkların toplamı 671 milyon doları buldu. Açıklanan mali bilgilerde sorun 1,2 milyar dolar olarak listelendi. Bu, kripto para piyasasının büyümesinden ve varlıkların kripto para birimlerini kullanmasından kaynaklandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.