HaberlerAltcoin Haberleri

DeFi Protokolü Aave, Stablecoin Piyasaya Sürmeyi Hedefliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Aave, Ethereum ağında GHO adında bir stablecoin oluşturmak için bir oylama düzenleyecek.

Aave yönetişim topluluğu, Ethereum ana ağında GHO adlı merkeziyetsiz bir stablecoin başlatmak için bir oylamaya hazırlanıyor. Aave şirketleri, GHO’yu Ethereum ana ağında ERC-20 bir jeton olarak başlatma önerisinde bulundu. Aave İyileştirme Önerisi’ne göre, Aave V3 kullanıcılarının teminatlarına karşı GHO basma yeteneği sağlanacak. Eğer oylama sonucunda stablecoin lehine bir sonuç çıkarsa, Ethereum’daki Aave V3 kullanıcıları doğrudan GHO basabilme izni kazanacak.

Defi Protokolü Aave, Stablecoin Piyasaya Sürmeyi Hedefliyor! 3

Aave Companies’den Stablecoin Değerlendirmesi!

Aave Companies, stablecoin borçlanmasının daha rekabetçi hale geleceğini ve DAO için ek gelir elde edeceğini söyleyerek, teklifin oylanmasıyla birlikte şu ifadelerde bulundu:

“Onaylanırsa, GHO’nun tanıtımı, Aave Protokolü’nde stablecoin borçlanmasını daha rekabetçi hale getirecek ve GHO borçlanmalarında yapılan faiz ödemelerinin %100’ünü DAO hazinesine sağlayarak Aave DAO için ek gelir oluşturacaktır. Ayrıca Aave DAO,Aave DAO ayrıca, merkeziyetsiz yönetişim yoluyla GHO’nun faiz oranını ayarlama yeteneğine de sahip olacak.”

Aave’nin stablecoin temelli girişimleri, yalnızca Aave ekosistemi tarafından değil, sektör genelinde büyük bir ilgi topladı. Oylamanın sonucu ve piyasaya olan etkisi ise merak konusu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.