HaberlerTüm Haberler

Stellar, CFTC’e Dahil Oldu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu’nun (CFTC) Küresel Piyasalar Danışma Komitesi artık Stellar’ı (XLM) da barındırıyor.

ABD düzenleyici kurumları SEC ve CFTC, kripto para piyasasında önemli bir ilgi görmeye başladı. Bu yetkililer, son yıllarda çok sayıda kripto para girişimini yakından markalaştırdı. Özellikle SEC, Ripple ile yaptığı yasal işlemlerle toplum hafızasındaki yerini sağlamlaştırdı. Ripple ve SEC arasındaki anlaşmazlık alevlenirken Stellar merak uyandıran bir hamle yaptı. Stellar, CFTC tarafından kurulmuş bir komisyonun üyesi haline geldi.

Stellar, Cftc'E Dahil Oldu!

ABD’li düzenleyici CFTC tarafından kurulan Küresel Piyasalar Danışma Kurulu (GMAC), yaklaşık bir yıldır ilk kez 13 Şubat’ta toplanacak. Stellar ayrıca düzenleyicinin en yeni üyesi konumunda yer aldı.

Stellar vakfı komitede COO Jason Chlipala tarafından temsil edilecek. Stellar, blog tarafında “Katman-1 protokollerinin benzersiz bakış açısını GMAC’a getirmeyi umuyoruz” ifadelerinde bulundu.

Ayrıca StellarCFTC saflarına katılması hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Komitenin bir parçası olarak SDF, insani yardımın sağlanmasında istikrarlı paralardan yararlanmak da dahil olmak üzere dijital varlık pazarlarında ve gerçek dünyadaki kullanım durumlarında sabit paraların rolünü vurgulayacaktır.

Stellar Development Foundation (SDF), komitede yer alan tek kripto kuruluşu arasında olmayacak, CFTC komitesi ayrıca CoinFund ve Uniswap Labs’ı da içericektir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.