Haberler

Birleşik Krallık, Kripto ATM’lerine Karşı Harekete Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Birleşik Krallık Düzenleyicisi, kripto ATM’lerine yönelik etkinliklerini hızlandıracağını açıkladı.

Birleşik Krallık’ta alınan önlemler, kripto ATM’lerine karşı artış gösteriyor. Finansal gözlemci, Güney Batı Bölgesel Organize Suç Birimi ve Greater London, Bedfordshire ve Hertfordshire polis kuvvetleriyle birlikte, kripto ATM’lerine yönelik denetimler gerçekleştirdi. Mali Yürütme Otoritesi (FCA), Mayıs ve Haziran aylarında Birleşik Krallık’taki kripto ATM’lerinin 18 sitesinin daha denetlendiğini belirtti.

Gu
Birleşik Krallık, Kripto Atm’lerine Karşı Harekete Geçti! 3

Birleşik Krallık Denetimleri Hızlandırıyor!

Birleşik Krallık, kriptoya dair ATM’ler üzerindeki denetimlerini artırma kararlılığını belirtirken, küresel çapta dikkatleri üzerine çekiyor. Mayıs ve Haziran aylarında gerçekleştirilen denetimlerle birlikte, düzenleyiciler toplamda 34 teftiş yaparak ilgili alandaki güvenlik önlemlerini güçlendiriyor. Son zamanlarda kripto ATM’leriyle ilgili en dikkat çekici olay, bir kişinin ATM’ye 1.000 İngiliz Sterlini (1.290 dolar) ödemesine rağmen makinenin işlemi başarısız olarak göstermesi ve para iadesi yapmaması oldu.

FCA, son birkaç aydır ülkede faaliyet gösteren herhangi bir kripto ATM’nin yasadışı bir şekilde çalıştığını ve tüketicilerin dolandırıcılığa maruz kalma gibi durumlarda korunmayacaklarını belirten çeşitli uyarılar yayınladı. Birleşik Krallık ise artan kripto ATM sorunlarına karşı güvenlik önlemlerini ve denetimlerini artırarak uyarıları sürdürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.