Bitcoin Haberleri

Deneyimli analist ve trader umutlandıran Bitcoin tahminini açıkladı: Tam eşiğinde duruyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcıları genelinde Bitcoin’de (BTC) yeniden yükseliş döneminin tetikleneceğine ilişkin bir beklenti hakim. Bitcoin’in olası yükselişine dair tahminler de gelmeye devam ederken bu alanda bir tahmin de deneyimli kripto para analisti ve trader’ı Scott Redler’den geldi. Redler, yakın bir tarihte Twitter’da dile getirdiği bir paylaşımında, Bitcoin’in bir yeni rallinin fitilini ateşlemek üzere olduğunu öne sürdü. Bitcoin’in yükseliş vaktinin geldiğini iddia eden Redler, söz konusu tahminini Bitcoin’in birkaç hafta boyunca dar bir fiyat aralığında işlem görmesinden sonra dile getirdi.

BITCOIN YENİ RALLİYE BAŞLAYABİLİR Mİ?

Bitcoin Yeni Ralliye Baslayabilir Mi

Bitcoin’in haftalarca dar bir fiyat aralığında hareket etmesinden yola çıkan ünlü analist Scott Redler, en büyük kripto para biriminin artık yükselişin eşiğine geldiğini öne sürdü. Bilindiği gibi Bitcoin volatilitesi son 2 yıldır ilk kez geçtiğimiz hafta S&P 500’ün altına geriledi. Bununla birlikte Scott Redler’in yanı sıra Arcane Research analisti Vetle Lunde de geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in bir başka büyük rallinin sınırında olduğu tahmininde bulunmuştu.

REDLER BTC TAHMİNİNİ GÜNCELLEDİ

Lider kripto para birimi Bitcoin, 10 Kasım 2021’de 69 bin 044 dolar ile tüm zamanların fiyat rekorunu kırdı ve bu aşamadan sonra değerinin yüzde 70’inden fazlasını kaybetti. 2022 yılında 17 bin 600 dolar ile yerel dip belirleyen Bitcoin adına Redler, daha önce 10 bin dolar öngörüsünde de bulunmuştu. Ancak Bitcoin bu bölgeye gerilemedi ve Redler şimdi, Bitcoin’in bir rallinin eşiğinde olduğunu düşünüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.