Altcoin Haberleri

Şirketten açıklama geldi, altcoin fiyatı dakikalar içinde yüzde 70’den fazla düştü! Uzmanlar yatırımcıları uyarıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para stake platformu Freeway, kripto para piyasasındaki ve Forex piyasalarındaki yüksek volatiliteyi gerekçe göstererek, çekim işlemlerini durdurduğunu açıkladı. Freeway’in duyurusu ile birlikte platformun yerel kripto para birimi Freeway (FWT) de sert değer kaybı yaşadı. Platformun web sitesinde yer alan bilgiler, Freeway kasasında kilitli varlıkların toplam değerinin 160 milyon dolar olduğuna işaret ediyor. Çekim işlemlerini durduran platformun söz konusu duyurusundan sonra bu varlıklara ne olacağı ise henüz bilinmiyor.

DAKİKALAR İÇİNDE YÜZDE 70’DEN FAZLA DÜŞTÜ

Freeway Fwt

Terra blok zincirinde yaşanan büyük çöküşün ardından dile getirdiği yorumları ile kripto para piyasasından yakından takip edilen bir isim haline gelen anonim kripto fenomeni FatMan Terra, Freeway platformunun yönetici düzeyindeki kişilerin para çekme işlemlerinin durdurulmasından sonra web sitesinden isimlerinin silindiğini belirtti. Bu gelişmelerle birlikte platformun yerel token’ı FWT, dakikalar içerisinde çok hızlı değer kaybetti ve yüzde 70’in üzerinde düşüş yaşadı.

UZMANLAR DAHA FAZLA OLASI DÜŞÜŞLERE KARŞI UYARDI

CoinMarketCap verilerine göre FWT token yazım sırasında yüzde 73 oranda düşüşle 0,00167 dolar seviyesinde işlem görüyor. Aslında FWT, bu çöküşten önce de çok bilinen bir kripto para birimi değildi ve piyasa değeri de 70 milyon dolardan daha azdı. Ancak çöküş sonrası varlığın piyasa değeri de 16 milyon dolar seviyesine kadar geriledi. Kripto para analistleri ve sektörden birçok uzman, platformun alacağı kararlar doğrultusunda FWT token fiyatının daha sert düşüşler yaşayabileceği konusunda yatırımcıları uyarıyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.