Bitcoin Haberleri

Bitcoin yükselişe geçti, yeni hafta yükselişlerle başladı! Kripto paralarda son durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve onun öncülüğünde kripto para piyasası yeni haftaya yeşil grafiklerle giriş yaptı. Geçtiğimiz hafta piyasa genelinde bir kez daha dengeli ve aşağı yönlü seyir kaydedilmişti ve hafta sonunda da genel olarak piyasada bu denge bozulamadı. Kripto paralarda kaydedilen yatay seyirle birlikte, yeni hafta yeşil grafiklerle başladı. Bitcoin’de son 24 saatte kaydedilen hafif yükselişler, piyasa geneline de benzer şekilde hafif fiyat artışlarıyla yansıdı. 24 Ekim Pazartesi kripto para piyasasında son durum…

BITCOIN’DE SON DURUM

Unlu Forex Analisti Bitcoin Ve Altcoin Tahminlerini Acikladi

CoinGecko verilerine göre Bitcoin son 1 haftalık süreçte yüzde 0,2 oranda değer artışı elde etti. Öte yandan son 24 saatte yüzde 0,7 oranda yükseliş kaydeden Bitcoin, piyasa değerini 370 milyar doların üzerine çıkardı. Bununla birlikte 19 bin dolar seviyesinin üzerinde tutunmayı başaran Bitcoin, yazım sırasında 19 bin 307 dolar seviyesinde işlem görüyor.

ETHEREUM VE ALTCOINLERDE SON DURUM

Son 1 haftalık süreçte ve son 24 saatte Bitcoin’den daha iyi bir fiyat performansı ortaya koyan lider altcoin Ethereum (ETH), son 1 haftada yüzde 2,7 oranda yükseliş elde etti. Öte yandan Ethereum, son 24 saatlik süreçte yüzde 2,5 oranda değer artışı yaşayarak piyasa değerini de 161,4 milyar dolara yükseltti. Yazım sırasında ise Ethereum, 1.342 dolar seviyesinde işlem görüyor. Öte yandan piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimi arasında, son 24 saatte XRP yüzde 4,4 oranda, Solana (SOL) ise yüzde 4,9 oranda değer kaybı yaşadı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.