Haberler

Dev Kripto Para Borsası KuCoin İflas İddialarını Yalanladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dev kripto para borsası KuCoin iflas iddialarını yalanladı. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, hacim bakımından beşinci en büyük kripto para borsası olan KuCoin, LUNA çöküşünün getirdiği önemli kayıplar nedeniyle platformunda para çekme işlemlerini kabul etmeyi bıraktığı iddialarını reddetti.

Bugün erken saatlerde KuCoin CEO’su Johnny Lyu, iflas iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı.
Tweet dizisinde Lyu şunları söyledi:

FUD’lara karşı dikkatli olun! Bu söylentileri kimin çıkardığı ve niyetlerinin ne olduğuyla ilgili hiçbir fikrim yok ama KuCoin’in Three Arrows Capital (3AC), LUNA ve Babel Finance ile hiçbir bağlantısı yok. Herhangi bir coin’in düşüşünden kaynaklanan bir zararımız ve para çekimlerini durdurmak gibi bir planımız da yok. KuCoin’de her şey yolunda gidiyor.

Lyu, borsanın Mayıs ayında 150 milyon dolarlık bir finansman turunu tamamladığını ve şirketin değerini 10 milyar dolara çıkardığını açıkladığında KuCoin kullanıcılarına iyimserlik için neden verildi. Ayrıca, bu zorlu piyasa koşullarında bile KuCoin’in personel ekleyerek genişlediğini, birçok kripto para borsasının işleri kestiğini kaydetti.

Lyu, FUD‘u duyurmaya çalışanlara ve kripto para borsasını eleştirenlere karşı yasal işlem başlatacağı konusunda tehtitte bulundu. “Şeffaf olmak her zaman temel ilkelerimizden biri. Faaliyetlerimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olabileceğiniz 2022 H1 inceleme raporumuzu yakında yayınlayacağız. KuCoin, kasıtlı olarak doğrulanmamış bilgileri yayan FUD üyeleri için yasal işlem yapma hakkını saklı tutar. FUD yapma, inşa et.”  açıklamalarını belirtti.

Lyu

Kripto Para Borsalarıyla İlgili Sorunlar

Kripto para piyasasındaki son zamanlardaki huzursuzluk ve ciddi düzeltmeler nedeniyle, aşırı kaldıraç kullanan ve likidite sıkışıklığı yaşayan bazı piyasa katılımcıları ortaya çıktı. BlockFi gibi en büyük kripto para borç verenleri bile zor durumda. Bu tür iddialar ilk olarak, Binance’den sonra ikinci en büyük kripto para borsası olan FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried’in, çok sayıda orta ölçekli kripto borsasının iflas başvurusunda bulunduğu ve bu başvuruların karşılandığı yönündeki son iddialarına yanıt olarak ortaya çıktığını belirtti.

Yatırımcılar bu zamanlarda azami dikkat göstermeli ve kullandıkları kripto para borsasının uygun iletişim kanalları ve şeffaf hizmet sağlaması konusunda ısrar etmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.