NFT HaberleriHaberler

“Dijital Esaret ” Film Biletleri NFT Olarak Piyasaya Sürüldü

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

‘Dijital Esaret’ film biletleri NFT olarak piyasaya sürüldü.

Müzik, sanat, GIF’ler, sanal oyun öğeleri, filmler ve çizgi filmler gibi gerçek dünyadaki çeşitli fiziksel ürünleri yansıtan dijital sanat koleksiyonları olan NFT‘ler popülerlik kazanmaya devam ediyor.

Sıradan insanların bu sektöre girmesiyle, aracı kurumlardan kaçınarak alıcılar ve üreticiler arasında bağlantı kurmayı kolaylaştıran NFT çalışmaları hızla çoğalmaya ve gelişmeye başladı. Aklınıza gelebilecek hemen hemen her şey NFT’ye dönüştürülebilir ve satılabilir. Örneğin geçen Mart ayında bir öğrenci “ruhunu” NFT’ye satmıştı.

‘Dijital Esaret’ Filminin Biletleri NFT’ye Dönüştürülecek

Dijital Esaret Film (2022) Konusu | Oyuncuları | Vizyon Tarihi - Yorum Güncel

Seyirci, 27 Mayıs’ta vizyona girecek olan ‘Digital Esaret’ filmi için NFT biletleri alacak.

27 Mayıs’ta Birol Güven’in yazdığı ve dijital suçları konu alan ‘Dijital Kölelik’ filmi izleyiciyle buluşacak. Rasim Öztekin’in geçen yıl ölmeden önceki son çalışması olan yapım, Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Sinema biletleri seyircilere NFT olarak iade edilecektir. Başrolünü Rasim Öztekin’in üstlendiği yapımda Özgür Çoban, Kaan Sevi, Simay Barlas, Yeşim Alıç gibi isimler yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.