Bitcoin HaberleriAltcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Binance Hamlesi Bitcoin’e Nefes Aldırdı: Bitcoin Yeniden Düşer mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance hamlesi bitcoin’e nefes aldırdı: bitcoin yeniden düşer mi? Büyük düşüşün ardından, bitcoin ve diğer kripto para birimleri yükselişte. Geri dönüş, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance tarafından desteklendi. Binance, LUNA ve UST’nin listeden çıkarılacağını belirtti. Yatırımcılar Bitcoin fiyatlarının tekrar düşüp düşmeyeceği konusunda kafa yorarken, uzmanlar sert bir değerlendirme yaptı. İşte Bitcoin ve kripto para piyasalarındaki son değişiklikler…

Terra ekosistemindeki iki ana kripto varlığı olan LUNA ve UST için yeni bir karar alındı ve kripto para birimleri ve Bitcoin fiyatlarında düşüşe neden oldu. Binance, piyasaya sürülmesinde LUNA ve UST için marjlı ticareti ortadan kaldıracağını ve durduracağını açıkladı. Raporlara göre açık pozisyonlar kapatılacak ve otomatik ödemeler yapılacak. Ek olarak, UST ve LUNA spot eşleşmelerindeki ticaret askıya alındı.

Binance platformunda LUNA/BTC, LUNA/BIDR, LUNA/AUD, LUNA/BNB, LUNA/ETH, LUNA/USDT, LUNA/GBP, LUNA/BRL, LUNA/TRY ve LUNA/EUR eşleşmeleri için alım satım, durduruldu. Şu anda sadece LUNA/BUSD çifti işlem görüyor gibi görünüyor. Binance ayrıca BTC/UST, LUNA/UST, ETH/UST, BNB/UST ve UST/USDT üzerinde spot ticaretin UST için askıya alındığını bildirdi.

Binance Hamlesi Bitcoin’e Nefes Aldırdı: Bitcoin Yeniden Düşer Mi?
Binance Hamlesi Bitcoin’e Nefes Aldırdı: Bitcoin Yeniden Düşer Mi?

BITCOIN YENİDEN ARTIYA GEÇTİ

10 Kasım’da 69.500 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan Bitcoin, kararın ardından toparlanma hareketi başlatarak dün 24.500 dolar seviyesine ulaştı. En popüler kripto para birimi şu anda 30.000 doların üzerinde işlem görüyor.

ALTCOIN’LER YÜZDE 10’DAN FAZLA YÜKSELDİ

Bitcoin’in geri tepmesi, kripto para birimlerinin renginin de yeşil olmasını sağladı. En büyük altcoin olan Ethereum şu anda yüzde 7,3 arttı ve 2.000 doların üzerinde bir değere sahip. Cardano (ADA) %24, Solana %10, Dogecoin %17, SHIBA INU %16 ve Ripple %14 arttı.

Kripto Para Neden Düşüyor? Kripto Paradaki Düşüşün Nedeni Ne, Ne Kadar Sürecek? Bitcoin Neden Düşüyor? Coinler Neden Düşüyor? - Yeni Şafak

BITCOIN YENİDEN DÜŞER Mİ?

Analistlere göre, Bitcoin için 30 dolar ve 30.500 dolar direnç seviyelerinin üzerinde ikna edici bir artış, yeni bir yükseliş başlatabilir. Bir sonraki büyük direnç seviyesinin 31.500 dolar civarında olacağına inanıyor.

NewsBTC’den Aayush Jindal’a göre, Bitcoin 30.000 dolarlık direnç bölgesini kıramazsa, yeni bir düşüş başlayabilir. 28.800 dolar işaretinin yakınında anında destek var. 27.650 dolar seviyesinin yakınında, bir sonraki büyük destek görülüyor. Aşağı yönde 27.650 dolarlık desteğin altında bir kırılma ve kapanış, kayıpları hızlandırabilir. Bir sonraki önemli destek seviyesi 26.200 dolar olabilir, bunun altında 25.500 dolar seviyesine ulaşabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.