Bitcoin Haberleri

Bitcoin çıkışın pençesinden kurtulabilir mi? JPMorgan CEO’su endişeleri körükledi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz yıl kripto para piyasası genelinde ralli dönemleri yaşanırken, bir sonraki yılda kripto paraların genel olarak değerlerinin yüzde 70’ini sileceğine neredeyse kimse inanmazdı. Ancak volatil yapıda olan kripto paralar, 2022 yılı genelinde tam olarak bunu yaptı ve şimdilerde piyasanın bu düşüş sürecinden kurtulup yeniden ralliye başlayıp başlamayacağı merak ediliyor. Birçok uzman ve analistin yanı sıra birçok yatırımcı da kriptolardan yükseliş bekliyor ancak ABD merkezli dev bankacılık kuruluşu JPMorgan CEO’su tam olarak bu beklentileri benimsemiyor.

JPMORGAN CEO’SUNDAN ENDİŞELENDİREN TAHMİN

Jp Morgan Ceo

ABD’nin en büyük bankacılık kuruluşlarından biri olan JPMorgan Chase’in CEO’su Jamie Dimon, Avrupa’nın halihazırda durgunluk içinde olduğunu ve muhtemelen ABD’nin de 6 ile 9 ay gibi bir sürede bir tür durgunluğun içine gireceğini öne sürdü. Dimon mevcut para politikalarının ve dinamiklerin, ABD ekonomisinin gelecek yılın ortalarına kadar resesyona itmesinin muhtemel olduğunu savundu ve bu rüzgardan küresel ekonominin de etkileneceğini iddia etti.

KRİPTOLAR MAKROEKONOMİK ŞARTLARDAN NASIL ETKİLENİR?

Bilindiği üzere kripto paralar, küresel olarak makroekonomik verilerin uzun bir süredir olumsuz bölgede seyretmesinden fazlasıyla etkilenmiş durumda. Her ne kadar Jamie Dimon doğrudan kripto paraların geleceğine yönelik bir tahminde bulunmamış olsa da ünlü CEO’nun genel olarak ekonominin dinamiklerinden beklentileri, Bitcoin (BTC) ve kripto paraların içinde kaldığı dönemin yapı taşlarından olan şartların bir süre daha devam edeceğine işaret ediyor. Bu da ekonomik şartların kriptolar üzerindeki olumsuz etkilerini sürdürebileceği anlamına geliyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.