Bitcoin HaberleriHaberler

İngiltere Merkez Bankası Başkanı’ndan Kripto Para Yatırımcılarını Tedirgin Eden Açıklama!

İngiltere Merkez Bankası başkanı Andrew Bailey, Kripto para yatırımcılarını rahatsız eden açıklamalarda bulundu. İşte Merkez Bankası Başkanı'nın açıklamalarının detayları.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’in fiyatı bugün 17.500 dolara yükseldi, ancak yatırımcıların memnun olması pek olası değil. çünkü beklenen olaylar gerçekleşmeye başladı. Geçmişte olduğu gibi, gerçek bir dip görmeden önce kripto para birimlerinin fiyatının en az 10 puan daha artması bekleniyor. İngiltere Merkez Bankası, Binance, SEC ve diğer pek çok konuyu içeren günümüz gündemine rağmen sahneyi ele geçirdi.

Kripto Paralar Son Bulacak!

İngiltere Merkez Bankası başkanı Andrew Bailey, sert sözlerinde sık sık kripto para birimlerine saldırdı. LUNA olayını takip eden FTX düşüşü, kripto para birimlerine daha agresif bir dil kullanma güveni vermiş gibi görünüyor. Kuşkusuz, bu şeyler kripto para biriminin itibarını mahvetti ve piyasa güvenini baltaladı. İngiltere Merkez Bankası Başkanı daha önceki bir konuşmasında şunları söyledi:

“FTX durumu Amerika için önemli bir sorun ve kripto para birimlerinin hiçbir ticari değeri olmadığına inandığımı bir kez daha belirteceğim. Belirttiğimiz gibi yatırımcılar paralarını kaybetmeye hazır olmalı.

BoE Başkanı Bailey’e göre şu anda kripto para birimleri yolun sonuna yaklaşıyor. Bu tartışmalar, geçmişte söylediklerine benzer bazı sorunlarla sonuçlanacaktır. Kripto para girişiminin özellikle İngiltere pazarına hizmet etmesi çok daha zor olabilir.

Kripto Para Yorum

Kripto karşıtı politikacıların, bürokratların ve hatta gelenekçi ekonominin iddialarının aksine, kripto para birimleri yok olmayacak. Bitcoin hakkında geçmişte yüzlerce kez söylendi. Ana akım medyada, kripto para birimlerinin şu anda bir ölüm yolculuğunda olduğunu iddia eden makaleler manşetlerde yayıldı. 2020 yılında Bitcoin 3.000 dolar seviyelerinin altına düştüğünde benzer açıklamalar yapılmıştı. Binance ile karşılaştırıldığında, Mt Gox o zamanlar en büyük borsaydı. Hacklendiğinde aynı şeyler tekrarlandı. Dijital para birimleri yok oluyor.

Btc All Graph Coinmarketcap
Btc All Graph Coinmarketcap

Gelecek eskisi gibi olacaksa, ana akım medyanın para kazanma umuduyla kripto para birimlerini haber yapmayı bırakması gerekmez mi? Neden web sitelerinde kayda değer hiçbir bilgi içermeyen haberleri düzenli olarak yayınlıyorlar? Sadece kripto para birimine inanan ve güvenen yatırımcılardan para kazanmayı önemsiyorlar. Kripto para birimleri soluyorsa ve insanlar onlardan kaçınmalıysa, bundan birkaç yıl sonra boğa piyasası sırasında neden Bitcoin haberleri oluşturmayasınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.