HaberlerTüm Haberler

CoinTracker, Personelinin Yüzde 20’sini İşten Çıkardı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bir kripto para birimi vergi ve portföy yönetimi şirketi olan CoinTracker, piyasa koşullarını gerekçe göstererek işgücünün %20’sini işten çıkardı.

Kripto para sektöründeki şirketler, olumsuz piyasa koşullarından ve sektördeki gelişmelerden etkilenmeye devam ediyor. Özellikle binlerce kripto aktörü FTX ve Alameda krizlerinden etkilendi. Kripto işletmelerinde iflas ve işten çıkarma sayısında önemli bir artış oldu. Son olarak CoinTracker, piyasa kısıtlamalarını gerekçe göstererek 19 çalışanını veya iş gücünün %20’sini işten çıkardı.

Cointracker, Personelinin Yüzde 20'Sini İşten Çıkardı!

CoinTracker, 19 Çalışanını İşten Çıkardı

Şirket, bu kararı sancılı piyasa koşullarına ve fazla işe alma döneminin etkilerine bağladı. Kripto başlangıcı, teknoloji ve kripto tarafında devam eden işten çıkarma akışına dahil oldu.

Şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Jon Lerner sektörle ilgili açıklamalarda bulundu. Lerner geçen gün  “Bugün kripto kışı, yüksek enflasyon ve yükselen faiz oranları ile istikrarsız bir ekonomi ve kripto vergi düzenlemeleriyle ek ters rüzgarlarla karşı karşıyayız” dedi.

Ayrıca  şirket sözcüsü işten çıkarmaları onayladı ve 19 kişiden 15’inin müşteri destek tarafında çalıştığını söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.