NFT HaberleriHaberler

Erling Haaland NFT Kartı, 684 Bin Dolara Satıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Borussia Dortmund’un yıldız oyuncusu Erling Haaland’ın Sorare NFT kartı 684.000 dolara satıldı.

Sorare NFT kartları

NFT kartları dünyanın en değerli dijital spor ürünleri arasındadır. Sorare NFT kartları, bu NFT kartlarının en popüleridir. Sorare’nin futbol NFT kartlarının değeri şu anda 2 milyar sterlinin üzerinde.

NFT kartları, Fantasy Football’un uygulamalarında puanları artırmak için kullandığı çok nadir bir öğedir. Ayrıca koleksiyonluk ürünlerdir ve oyunlarda kullanılabilirler.

 

Haaland Nft Kartı
Haaland Nft Kartı

Haaland NFT Kartının Özelliği Nedir?

Erling Haaland’ın NFT kartı, futbolcunun yaşı, konumu ve uyruğu gibi bilgileri içerir. Nadirlik seviyesi aynı şekilde sol üst köşede belirtilmiştir ve bu durumda benzersizdir. Nadirlik ayrıca kartlarda renk kodludur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: NFT Nedir, Özellikleri Nelerdir?

Sorare Nft Kartları
Sorare Nft Kartları

Sorare’yi Diğer NFT Projeleri Arasında Farklı Yapan Nedir?

Sorare, John Terry’nin tartışmalı maymunları gibi son zamanlarda ana akımın dikkatini çeken diğer firmaların aksine, NFT’lerine sadece bir koleksiyon olmanın ötesinde kullanılabilirlik sunmaya odaklandı. Fantasy Football’da bu kartlar, gerçek hayattaki oyuncu performansına dayalı turnuvalarda rekabet edebilir ve daha nadir olan şeyler daha yüksek değerlere sahip olup, kullanıcıların yatırımlarından teoride para kazanmalarına olanak tanır.

Bu özellik, Sorare’nin diğer kripto para trendlerinden farklı kılar. Sorare, kripto para piyasası son aylarda düşerken küçük kazançlar elde etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.