HaberlerBitcoin Haberleri

MicroStrategy, Bitcoin Konferansına Ev Sahipliği Yapmaya Hazırlanıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kurumsal yazılım şirketi MicroStrategy, 1-2 Şubat tarihinde Bitcoin‘i kurumlara tanıtmaya yönelik bir konferans düzenleyecek. Firma geçtiğimiz yıl benzer bir etkinlik düzenlemişti.

MicroStrategy, Bitcoin Konferansına Ev Sahipliği Yapıyor

Kripto para dünyasında önemli bir figür olan MicroStrategy, işletmeleri bilançolarına Bitcoin’i ve sayısız Bitcoin girişimini dahil etmenin avantajları konusunda eğitecek olan Şirketler için Bitcoin adlı iki günlük bir sanal konferansa ev sahipliği yapacak. Etkinlik ayrıca şirketin CEO’su Michael Saylor’un Twitter hesabından da duyuruldu. Saylor’un paylaşımına göre etkinlik, Bitcoin‘i ürünlerine, hizmetlerine veya finansal tablolarına dahil etmekle ilgilenen işletmeler için olacak.

 

Yapılacak etkinliğe, Block CEO’su Jack Dorsey, MicroStrategy CFO’su Phong Le, Lolli İletişim Başkanı Aubrey Strobel, ABD’nin popüler kripto borsası Coinbase, Fidelity, NYDIG, BitPay ve Paxos da katılması bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.