Bitcoin Haberleri

Bitcoin güne yeşil bölgede başladı, altcoinler peşinden gitti: Piyasada yükseliş hareketliliği!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasaları sancılı şekilde geçen Eylül ayını geride bıraktı ve yatırımcıların en çok beklentiye girdiği dönemlerden biri olan Ekim ayına giriş yaptı. Birçok yatırımcı, Ekim ayının yükseliş ayı olduğunu düşünmeye devam ederken, Ekim ayı itibariyle gelmeye başlayan yükselişler de yatırımcıları heyecanlandırıyor. Yeni haftada yukarı yönlü hafif fiyat hareketleri ile öne çıkan Bitcoin (BTC), hafta ortasına gelindiğinde de yukarı yönlü pozitif fiyat hareketleri sergiledi. Bitcoin öncülüğünde, yeni günde değer artışları dikkat çekiyor.

BITCOIN HAFTA ORTASINDA YÜKSELİŞTE

Bitcoin Hafta Ortasinda Yukseliste

Bitcoin, yeni güne yeşil grafiklerle giriş yaptı. Son 24 saatte CoinGecko verilerine göre %1,7 orada değer artışı yaşayan ve 20 bin 220 dolar seviyesine tırmanan Bitcoin, son 1 haftada değer artışını %5,8’e yükseltti. Gelen değer artışlarıyla birlikte piyasa değerini de 387,6 milyar dolara yükselten Bitcoin, altcoinler genelinde de değer artışlarının gelmesine öncü oldu. Bitcoin’de görülen yükselişlere paralel şekilde yükseliş yakalayan Ethereum (ETH) da 1.350 dolar seviyesinin üzerine çıktı.

ALTCOINLERDE YÜKSELİŞ GRAFİKLERİ

Ethereum son 24 saatte gelen %0,9 oranda değer artışıyla 1.354 dolar seviyesine yükselirken, piyasa değeri bakımından en büyük 10 kripto para birimi arasında yer alan altcoinlerde, son 24 saatte en yüksek değer artışını %7,5 ile Dogecoin (DOGE) elde etti. Dogecoin bu yükselişle birlikte 0,06510 dolar seviyesine tırmanırken, onu bu listede son 24 saatte %5,6 oranda yükselen Ripple (XRP) takip etti. XRP ise gelen yükselişler sonrasında 0,4855 dolar seviyesinde dengelendi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.