HaberlerTüm Haberler

Ethereum İşlem Ücretinde Dev Artış Yaşandı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Merge güncellemesi ile yeni bir yapıya sahip olan Ethereum (ETH), tek bir işleme yansıyan 39 bin dolarlık işlem ücreti ile gündemde yerini aldı.

Kripto yatırımcısı ve analist Jason Williams, sosyal medya platformu Twitter’da Ethereum’u topa tuttu. Merge güncellemesi ve artan ağ verimliliği ile gündemde yer alan Ethereum, tek bir ağ işleminde işlem ücreti alması sebebiyle gündeme bomba gibi düştü. Williams, işlem günlüğünün bir görüntüsünü paylaştı ve platformun harika çalıştığını söyledi. O görselde tek işlem ücretinin 39 bin dolar olduğu anlaşıldı.

Ethereum İşlem Ücretleri Artışları İle Gündeme Geldi

Ethereum (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, protokol ve ağ yapısını düzenleme konusunda taahhüdünü tekrarladı. Buterin, projenin daha verimli olacağını umut ediyor.

Kripto yatırımcısı ve analist Jason Williams, Fakat durumun böyle olmadığına dair bir ifadede bulundu. Williams, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda tek bir işlemin 39.050 dolara mal olduğu ekran görüntüsünü takipçileriyle paylaştı.

Bu işlemin maliyeti  Williams’a göre yaklaşık 24 ETH değerinde Ancak kripto yatırımcıları Williams’ın paylaşımı altında toplandı. Birçok yatırımcı bu görüntünün gerçek olmadığını düşünüyor. Çünkü aynı süreçte yatırımcılar 3 ile 30 dolar arasında değişen işlem ücretleri ile faaliyet gösterdiler.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.