Bitcoin Haberleri

Fintech Devi Ant Group’tan Yeni Blockchain ZAN’ı Piyasaya Sürdü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Çin merkezli fintech devi Ant Group, denizaşırı pazarlarda hizmet verecek olan blockchain markası ZAN’ı piyasaya sürdü. ZAN, Hong Kong ve Singapur gibi bölgelerde hem kurumsal hem de bireysel müşterilere yönelik hizmetler sunacak.

Alibaba’nın fintech iştiraki olan Ant Group, ZAN’ın gerçek dünya varlıklarının ihraç edilmesi ve yönetilmesine yardımcı olacağını belirtti. Bu açıklama ile birlikte ZAN’ın kurumsal müşterilere sağlayacağı faydalar ön plana çıktı.

Fintech Devi Ant Group'Tan Yeni Blockchain Zan'I Piyasaya Sürdü!

ZAN İcra Kurulu Başkanı Zhang Hui, konuyla ilgili yaptığı bir konuşmada, blockchain uygulama geliştirme ürünleri ve hizmetlerinin hem kurumsal müşterilere hem de bireysel Web3 geliştiricilere sunulacağını ifade etti. Hui, “Ant Group olarak uygulama geliştirme sürecinde verimlilik ve güvenlikle ilgili zorluklarla karşılaştık” şeklinde konuştu.

ZAN’ın sunduğu teknik ürünler arasında elektronik müşteri tanıma, kara para aklamayı önleme ve işlem hizmetleri gibi özellikler bulunuyor. Ant Group, Temmuz 2020’de blockchain markası AntChain’i piyasaya sürmüş ve bu alanda önemli adımlar atmaya devam etmişti. Şirket, 2021 yılının başlarında ZAN’ın teknik hizmetlerinin pilot uygulamasına başladığını duyurmuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.