Altcoin Haberleri

Ripple’a (XRP) Kısa Vadede İvme Kazandı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple (XRP) son zamanlarda SEC-Ripple gerginliği ile sık sık gündeme gelmiştir. Ancak, davanın yavaşlamasıyla birlikte Ripple (XRP) fiyat yapısını etkileyen volatil hareketler yaşanmaktadır.

Davanın hararetli geçtiği günlerde yukarı yönlü fiyat hamleleriyle gündeme gelen Ripple (XRP), şu anda yeniden bir ivme kazanma potansiyeline sahip gibi görünmektedir. Ancak, bu ivme daha çok haber döngüsünden ziyade teknik analizlere dayanmaktadır.

Ripple (XRP) şu anda minör desteğin hemen üzerinde işlem görmektedir ve bu seviye kırıldığı takdirde hangi fiyatları test edebileceğine dair bir değerlendirme yapılmalıdır.

Ripple (XRP) Teknik Analizi

18 Ağustos tarihinden bu yana 0,486 – 0,546 dolar aralığında işlem gören Ripple (XRP), Bitcoin (BTC) ile birlikte yaşanan zayıf görünüm nedeniyle 0,486 dolara gerilemiştir. Ancak BTC’nin 26.000 dolara yükselmesi Ripple (XRP) için olumlu bir etki yaparak direncini aşmasını sağlamış ve tekrar 0,503 doların üzerine çıkmıştır. Ancak, fiyatın destek seviyesine yakın olması tehlikelerin tam olarak sona ermediği anlamına gelmektedir.

0,503 doların aşağı yönlü kırılması durumunda sırasıyla 0,0486 – 0,449 ve 0,42 dolar aralığına düşüşler yaşanabilecektir. Ancak, 0,503 doların destek olarak çalışması ve üzerinde zaman geçirilmesi, Ripple (XRP) yatırımcılarının iştahını açabilir. Bu senaryoda takip edilebilecek ilk direnç seviyeleri ise 0,527 ve 0,546 dolar olacaktır. Bu da güncel fiyattan sırasıyla yüzde 4,79 ve yüzde 8,69’luk bir yükselişe denk gelmektedir.

Ekran Resmi 2023 09 08 11.42.34

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.