Haberler

SEC, Richard Heart’a Kayıtsız Menkul Kıymet Satmak İddiasıyla Dava Açtı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para endüstrisindeki baskılarını sürekli olarak artırmaya devam ediyor. Richard Schueler, kripto para sektöründe daha çok Richard Heart olarak bilinen bir kişilik ise SEC tarafından yasadışı menkul kıymet satışıyla suçlanarak dava ediliyor.

SEC, Richard Schueler’in kripto para alanında yasadışı bir şekilde menkul kıymet satışı gerçekleştirdiği iddiasıyla suçlamaktadır. ABD’nin finansal düzenleyicisi olan SEC, Richard Schueler’in Richard Heart olarak tanınan kişi olarak kripto para alım satımında yasadışı faaliyetlerde bulunduğunu iddia etmektedir.

Richard Heart, Hex, Pulsechain ve PulseX projeleriyle özellikle tanınan bir isimdir. Bu projeler, süreç boyunca çeşitli tartışmalara yol açmışlardır. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan dava, Heart’ın bu projeler aracılığıyla token satışlarıyla 1 milyar doların üzerinde fon topladığını iddia etmektedir. SEC suçlama dosyasında Heart hakkında şu ifadelere yer verildi:

Richard Heart, Hex, PulseChain ve PulseX projeleri ile yasadışı menkul kıymet teklifleri ve satışları gerçekleştirerek federal menkul kıymetler yasalarını ihlal etmiştir. Bunun yanı sıra, yatırımcıların parasını zimmetine geçirerek Heart ve PulseChain yatırımcılarını dolandırmıştır.

Dava, Heart’ın projeler üzerindeki hakimiyetini, değerinin artabileceği ifadelerini ve token sahiplerine daha fazla token kazanma şansı veren stake etme işlemlerini incelemeye alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.