Bitcoin Haberleri

Ünlü Girişimci Anthony Scaramucci’den Bitcoin Tahmini!

SkyBridge Capital'in kurucusu Anthony Scaramucci, önümüzdeki boğada BTC'nin 150 bin ila 200 bin dolar arasında fiyatlanacağını belirtti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SkyBridge Capital’in kurucusu Anthony Scaramucci, önümüzdeki boğada BTC’nin 150 bin ila 200 bin dolar arasında fiyatlanacağını belirtti.

Bitcoin son zamanlarda yeniden ilgi odağı haline gelerek BTC tarafında bir yükseliş senaryosu gerçekleşiyor. Bu yükselişle birlikte, birçok kripto analisti ve uzmanı BTC boğasının yaklaşmakta olduğuna dair sinyaller veriyor.

Özellikle kurumsal yatırımcıların BTC’ye ETF aracılığıyla yönelmeye başlaması, boğa piyasasının güçlü bir argümanı olarak öne sürülüyor. SkyBridge Capital’in kurucusu Anthony Scaramucci, piyasa koşullarına dikkat çekerek BTC’nin önümüzdeki boğa koşusunda 150 bin ila 200 bin dolar arasında bir fiyat seviyesine ulaşacağını belirtiyor.

Anthony Scaramucci’nin Çarpıcı Tahmini

SkyBridge Capital’in kurucusu Anthony Scaramucci, Bitcoin hakkında çarpıcı bir fiyat tahmininde bulundu. Scaramucci, X platformu üzerinden yaptığı bir paylaşımda, kendisiyle ilgili yanlış anlaşılan bir gönderiyi düzeltti. Morgan Creek Digital ortağı Jason Williams, Scaramucci’nin BTC’nin 31 milyon dolar olacağını söylediğini iddia etti. Ancak ünlü girişimci Scaramucci, Williams’ın paylaşımını alıntılayarak böyle bir açıklama yapmadığını belirtti.

Scaramucci, ETF haberlerinin de etkisiyle BTC’nin sonraki döngüde 150 ila 200 bin dolar arasında bir fiyat seviyesine ulaşacağını öngörüyor. Ayrıca Scaramucci, 10 yıl sonra BTC’nin 750 bin dolar seviyesine kadar çıkabileceğini de dile getirdi.

Kurumsal yatırımcıların Bitcoin’e olan ilgisi, BTC fiyatını yükseltiyor. Özellikle BlackRock gibi büyük şirketlerin yakında Bitcoin spot ETF başlatacağı yönündeki beklentiler, piyasada büyük bir hareketlilik yaratıyor. Bu etmenler, Anthony Scaramucci gibi uzmanların da bir boğa koşusu beklediğini belirtmesine sebep oluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.