Haberler

Friend.tech Kullanıcılarının Bilgileri Sızdırıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Banteg, 101 binden fazla Friendtech kullanıcısına ait verinin sızdırıldığını bildirdi. Banteg, Friend.tech’teki kullanıcıların ayrıntılarını içeren bir veritabanını GitHub üzerinde paylaştı.

Bu veri deposu, 101.000’den fazla kullanıcının Ethereum adreslerini ve Twitter kullanıcı adlarını içermektedir. Rapora göre, 101.183 kişinin bilgileri bu sızıntıda yer almaktadır. Sosyal tokenizasyon platformu Friend.tech ise henüz çok yeni olmasına rağmen güvenlik sorunlarıyla karşı karşıya kalmaktadır.

Friend Tech
Friend.tech Kullanıcılarının Bilgileri Sızdırıldı! 3

Freindtech, Kullanıcıların Bilgilerinin Sızdırılmasıyla Endişeli!

Freindtech’in yeni gündemi, kullanıcıların bilgilerinin sızdırılmasıyla ilgili panik yaratmış durumda. Merkezi olmayan bu platform, kısa sürede 60.000’den fazla kullanıcıya ulaştı ve Banteg’in paylaşımından sonra büyük bir tepkiyle karşılaştı. Bilgilerin sızdırılması ilk olarak onchain platformlarında meydana gelen açıklardan kaynaklandı. Platform, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Sosyal medya ile kripto endüstrisi arasında bağlantı kuran Friendtech, açıklama yapmasına rağmen kullanıcıların tam güvenini kazanamadı. Olayla ilgili pek çok fenomen ve kripto yatırımcısı, sosyal medya platformlarında güvenlik uyarıları yayınlamaya devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.