Haberler

Dev Hedge Fonu Kriptoya Özel Fon Çıkaracak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Halka açık en büyük hedge fon şirketi olmasıyla bilinen Man Group, kripto sektörüne giriş yapıyor. Kripto para piyasasında belirsizliklerin yaşandığı bu dönemde hedge fonu kuruluşunun bu hamlesi dikkat çekti. Finans dünyasında yönetimi altında yaklaşıl 150 milyar dolarlık bir varlık bulunan Man Group kripto hedge fonu için çalışmalara başladı. Bloomberg’in haberine göre Man Group, son birkaç aydır kripto riskten korunma fonu stratejisi üzerinde çalışıyor. Edinilen bilgilere göre Man Group’un kripto hedge fonu çıkarmak için çalışmalarda son aşamaya geldiği belirtiliyor.

Kripto Odaklı Çalışmalar Sürüyor

Kripto Manset

Kripto para dünyasında en büyük ikinci borsa olarak bilinen FTX’in çökmesi, kripto sektörünü derinden sarstı. Bu süreçte pek çok kripto para firması, likidite eksikliği ve borçlarını ödeyemedikleri için iflasla burun buruna geldi. Kripto paralara yönelik regülasyon baskısı artarken yatırımcılar sektörün geleceğini merak ediyor. Düzenlemeler, merkezileşme ve şeffaflık üzerine çalışmalar devam ederken Man Group’tan dikkat çeken bir hamle geldi.

Yıl Sonuna Kadar Fonu Başlatacak

Man Group varlık yönetim şirketi kripto para odaklı bir hedge fonu çıkartmak için harekete geçti. Yaklaşık 150 milyar dolarlık varlık yöneten Man Group, kripto riskten korunma fonu için yıl sonuna kadar işlemleri tamamlayacaklarını açıkladı. Öte yandan Man Group kripto fonun başlangıç işlemleri karşı taraf risklerine göre başlatılacağını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.