HaberlerAltcoin Haberleri

Uzman’lardan Solana (SOL) Yorumu: Ciddi Kayıplar Yaşanabilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Temmuz ayının başından beri, Solana (SOL) fiyatı 27 dolarlık yatay direnç alanının üzerine çıkmış ve düşmüştü. Haftalık zaman dilimi verileri düşüş eğilimini net bir şekilde göstermezken, günlük zaman dilimindeki veriler yakın gelecekte aşağı yönlü hareketin devam edeceğini öngörüyor.

Solana 2 3
Uzman'lardan Solana (Sol) Yorumu: Ciddi Kayıplar Yaşanabilir! 4

Solana’da Direnç Çizgisini Geçti!

SOL için haftalık zaman çerçevesi teknik analizine göre, fiyatın uzun vadeli alçalan direnç çizgisinden çıktığı görülmektedir. Bu, fiyatın 609 günden beri devam eden bir dirençte yer aldığını göstermektedir. Uzun vadeli yapıların kırılması genellikle önemli bir yükselişe yol açar, ancak SOL fiyatı için durum farklıdır.

Temmuz ayında SOL, 27 dolarlık yatay direnç bölgesi tarafından reddedildi ve uzun bir üst fitil oluştu. Bu fitil, satış baskısının bir göstergesi olarak kabul edilir ve 27 dolarlık bölgeyi direnç olarak doğrulayabilir. Bu nedenle, trendin yükseliş olarak kabul edilebilmesi için 27 dolarlık bölgenin üzerinde bir kapanış gerçekleşmesi gerekmektedir.

Sol

SOL’de RSI Verisi Neyi Gösteriyor?

Haftalık göreceli güç endeksi (RSI), düşüş eğilimi gösteriyor. Yatırımcılar, bir piyasanın aşırı alım veya aşırı satım potansiyeline sahip olup olmadığını ölçmek için genellikle RSI’yı bir momentum göstergesi olarak kullanarak bir token’ın biriktirilmesi veya satılması kararlarına yardımcı olur.

Boğalar için olumlu bir pozisyonu işaret eden 50’nin üzerindeki bir RSI okuması ve yukarı yönlü bir trende işaret ederken, 50’nin altındaki bir okuma bunun aksini ima ediyor. RSI şu anda 50’nin altına düşme riskiyle karşı karşıya olmasına rağmen daha önce 50’nin üzerinde hareket etmişti. Bu durum, kırılmanın geçersiz olduğunu ve trendin hala düşüş eğiliminde olduğunu gösterir. Bu nedenle, SOL fiyatı direnç çizgisine düşebilir ve bunu destek olarak doğrulayabilir. Şu anda hat, 15,50 dolarda ve mevcut fiyatın %26 altında bir fiyatı temsil ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.