HaberlerNFT Haberleri

Tencent, NFT Platformu Huanhe’de Satışları Askıya Alındı!

Çinli internet devi Tencent Holdings NFT platformu Huanhe'de çalışmayı durdurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tencent, NFT platformu Huanhe’de satışları askıya alındı. Çinli internet devi Tencent Holdings NFT platformu Huanhe’de çalışmayı durdurdu.

Tencent, bu ayın başlarında NFT platformu Huanhe’yi kapatacağını söyledi. Duyuru sırasında Tencent’in dışarıda bir NFT pazarı başlatmak istediği belirtilmişti. Bugün yayınlanan bir açıklamada Tencent, platformun NFT yayınını durduracağını duyurdu.

Tencent, NFT Platformu Huanhe Yeni Ürün Çıkarmayacak

Shenzhen merkezli işletme, Salı gününden itibaren Huanhe’nin kullanıcılara yeni NFT sağlamayı bırakacağını duyurdu. NFT platformunun faaliyetleri, Çin’den gelen düzenleyici baskının bir sonucu olarak askıya alındı.

Shenzhen merkezli işletme, Salı gününden itibaren Huanhe’nin kullanıcılara yeni NFT sağlamayı bırakacağını duyurdu. NFT platformunun faaliyetleri, Çin’den gelen düzenleyici baskının bir sonucu olarak askıya alındı.

Devlet medyası sık sık ülkedeki NFT spekülasyonlarıyla ilgili endişelerini dile getirdikten sonra, Tencent ve Ant Group dahil olmak üzere teknoloji devleri, dijital eserlerin ikincil ticaretini kısıtlamak ve piyasadaki faaliyetlerini sınırlamak için Haziran ayında bir anlaşma imzalamıştı.

Anlaşmaya uygun olarak, dijital koleksiyon üretmeyi durduracak, ancak mevcut sahipler eşyalarını saklama, sergileme veya geri ödeme talep etme hakkına sahip olacak.

NFT platformunu denetleyen kuruluş olan Tencent, yaptığı açıklamada şu açıklamalarda bulundu:

Şirketin temel stratejisine odaklanma düşüncesine dayanarak, Huanhe işinde düzenlemeler yapılıyor

Planların yapıldığını belirtmesine rağmen Tencent, Huanhe markasına ne olacağı konusunda daha fazla ayrıntıya girmedi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.