Bitcoin Haberleri

FTX İflası Bitcoin’de Son Yılların En Büyük Darbesi Oldu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasındaki belirsizlik ortamı yatırımcıların canını sıkmaya devam ediyor. En büyük kripto para birimi Bitcoin, mart ayından bu yana düşüş trendini sürdürürken son darbeyi FTX iflasından aldı. İşlem hacmine göre kripto para dünyasının en büyük üçüncü kripto para borsasının likidite krizi yüzünden iflas etmesi, Bitcoin fiyatını da olumsuz etkiledi. Lider kripto para birimi Bitcoin’de derin bir düşüşü tetikleyen bu gelişme hakkında tecrübeli analistlerin yaptığı yorum dikkat çekti.

“Aralık Ayı Zor Geçecek”

Ftx Sec

Kripto para odaklı şirketlerden Delphi Digital analistleri, kripto para piyasasını etkileyen son gelişmeleri yorumladı: “Bu çöküşe, bugüne kadarki en kötü kripto katalizörlerinden biri eşlik etti ve yatırımcı hissiyatı ve varlık fiyatları üzerinde ağırlık yarattı. FTX-Alameda patlamasındaki yerel kripto katalizörünü, maddi olarak değişmeyen sürekli kasvetli bir makroekonomik zeminle birleştirdik. FTX’in çöküşünün yatırımcı risk iştahını baskı altında tutması muhtemel olduğundan, Bitcoin’in son aralık dökümü muhtemelen daha fazla acı getirecektir.”

Morgan Stanley Analistleri Hedef Verdi

Öte yandan ABD’nin bankacılık devi Morgan Stanley, kripto para sektöründeki son gelişmeler ışığında BTC fiyatındaki hedef seviyeyi paylaştı: “Teknik açıdan bakıldığında, Bitcoin şimdi son haftalarda bir destek alanı olan 18.000 doların altına düştü. İzlenecek seviyeler 2019’un en yüksek seviyesi 12.500 dolar ve 2020 üçüncü çeyrek en yüksek seviyesi 13.500 dolar oldu.” Coinnewstr internet sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.