HaberlerBitcoin Haberleri

JPMorgan’dan Kritik Açıklama!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

JPMorgan, dünya çapında bir bankacılık devi olarak, Bitcoin halving’in madenciler için bir stres testi olabileceğini belirtti. Analistler, yüksek elektrik maliyetlerine sahip madencilerin zorluklarla karşılaşabileceğini açıkladı.

JPMorgan, yaklaşan Bitcoin halving’in madenciler üzerindeki etkisini değerlendirdi. Analistlere göre, yaklaşan Bitcoin halving’i madencileri düşük ödüller ve yüksek maliyetlerle test edebilir.

Analistler, elektrik maliyetleri daha düşük olan madencilerin halving sonrasında daha iyi performans göstereceğini belirtti. Maliyetleri daha yüksek olanların ise zorlanabileceği ifade edildi. Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki analistlerin hazırladığı raporda, halving’in madencilerin uyum sağlama ve kârlılık becerilerini belirleyeceği söylendi.

1553370976067 Jp Morgan Calisanlarini Oyun Oyna Ktlz Cover
Jpmorgan'dan Kritik Açıklama! 3

JPMorgan, Halving’in Etkisinin Madencileri Zorlayacağını Açıkladı!

Bitcoin halving,her dört yılda bir gerçekleşen bir olaydır. Bu olayla birlikte, BTC bloklarının madencilik ödülü yarı yarıya azalır. Bitcoin halving’i ile birlikte blok ödülü 6.25 BTC’den 3.125 BTC’ye düşer.

JP Morgan analistlerine göre, Bitcoin’in yarıya indirilmesi fiyat üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabilir, ancak madenciler için zorluklar da ortaya çıkar. Bankanın hesaplarına göre, Bitcoin üretim maliyetinde 4 bin 300 dolarlık bir değişim yaşanacak. Halving sonrasında üretim maliyeti 8 bin 600 dolara yükselecektir. Analizde, yüksek maliyetli üreticilerin daha kırılgan hale geleceği belirtilmektedir. Ayrıca, Bitcoin’in heyecanının azalması, madencilerin gelirleri için ek bir zorluk teşkil edeceği ifade edilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.