Haberler

Binance Labs Web3 Projesine 4 Milyar Dolar Yatırım Yaptı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dev kripto para borsası Binance’in risk sermayesi şirketi Binance Labs, web3 odaklı kripto para projelerine yatırım konusunda hız kesmiyor. 2018 yılından bu yana 200’den fazla kripto şirketini destekleyen platform, bu stratejisine yeni bir hamle ekledi. Binance Labs, BNB Chain üzerinde faaliyete girmesi beklenen web 3 oyun projesine tam 4 milyon dolarlık yatırım yaptı. Yapılan açıklamaya göre Binance Labs tarafından desteklenen projenin, oynaması ücretsiz bir fantezi sporları platformu olan Ultimate Champions olduğu ortaya çıktı. Ultimate Champions ücretsiz Web3 oyunu daha önceden profesyonel basketbol organizatörü EuroLeague ile yaptığı ortaklıkla gündeme gelmişti.

Ultimate Champions Geliştirme Fonu

Ultimate Champions

Binance Labs tarafından yapılan 4 milyar dolarlık yatırım, oyuncuların Ultimate Champions oyununa alışmayı kolaylaştırması için harcanacak. Ayrıca Ultimate Champions toplanan fonları oyunu geliştirmek ve ek spor ortaklıkları sağlamak için kullanacak. Bu sayede web3 temalı oyunun geniş bir oyuncu topluluğuna ulaşması planlanıyor. Ayrıca NFT paketleri ile fiat para ödemelerini destekleyen platformda oyuncular resmi lisanslı oyuncu kartlarında NFT ticareti yapabilecek.

Web3 Projelerine Tam Destek

Binance Fan Token platformunda yer alacak Ultimate Champions web3 oyununa yapılan yatırım dikkat çekti. Binance Labs yatırımları bununla sınırlı kalmadı. 2018’den beri 25 ülkeden web3 projelerini destekleyen kuruluş Polygon, Perpetual Protocol ve Dune Analytics dahil Web3’e özgü 50’den fazla projeyi inkübe etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.