Haberler

FTX Eski CEO’sundan Tepki Çeken Oyun Açıklaması

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İflas başvurusuyla birlikte kripto para sektörüne büyük zarar veren FTX borsasının kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried gündemden düşmüyor. Eski kripto para milyoneri, New York Times gazetesine bir röportaj verdi. FTX borsasında kullanıcı fonlarını kişisel yatırımlarında kullandığı ortaya çıkan ve bir anda sektördeki istenmeyen adam olan SBF, çarpıcı açıklamalar yaptı. Sam Bankman-Fried, tüm bu olaylardan sonra kendisini şaşırtıcı derece sakin olarak tanımladı ve gevşemek için bilgisayar oyunu oynadığını söyledi.

FTX Borsasının Durumunu Gizledi

Ftx Borsa

New York Times’a konuşan Sam Bankman-Fried, FTX borsasının çöküşünden dolayı çok fazla pişmanlık duyduğunu dile getirdi: “Şu anda hiç uyuyamadığımı düşünürdünüz, oysa biraz uyuyorum. Daha kötüsü de olabilirdi.” SBF ayrıca iflas eden borsanın marjin pozisyonunun akıllara gelenden daha büyük olduğunu ve milyarlarda dolara denk geldiğini söyledi. Ancak Sam Bankman-Fried’ın FTX borsasının güncel finansal durumu hakkında detaylı bilgi vermeyi reddetmesi dikkatlerden kaçmadı.

Storybook Brawl Oynuyor

Sam Bankman-Fried röportajında, kripto yatırımcıları için en iyisini yapmak için düzenleyiciler ve şirketle birlikte çözüm odaklı çalıştıklarını söyledi. Zamanını Storybook Brawl ismindeki bilgisayar oyunu oynayarak geçirdiğini söyleyen SBF, kripto para topluluğunun tepkisini çekti. Oyun hakkında “Biraz gevşememe yardımcı oluyor, zihnimi boşaltıyor” diyen FTX eski CEO’su son günlerde attığı şifreli tweetler hakkında açıklamada bulunmadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.