HaberlerTüm Haberler

FTX’den, Lüks Harcamalara 40 Milyon Dolarlık Harcama!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Mahkeme belgelerine göre FTX, iflasını ilan etmeden önce servet için 40 milyon dolar harcadı.

Bir kripto para borsası olan FTX, yıl sonuna kadar iflas ilan etti. Büyük bir çöküş tehdidiyle gündemde olan borsa, milyarlarca doların kaybolmasına neden oldu. Hukuki süreci de beraberinde getiren çöküş nedeniyle bir milyondan fazla yatırımcı zarar gördü. Devam eden FTX denemeleri de pek çok ufuk açıcı veriyi ortaya koyuyor. Borsa iflas etmeden önce lükslere 40 milyon dolar harcadı, sonunda ortaya çıktı.

Ftx'Den, Lüks Harcamalara 40 Milyon Dolarlık Harcama!

FTX’den, Oteller ve Yemekler için Bol Harcama

Milyonlarca yatırımcıya zarar veren kripto para borsası FTX iflas etmeden önce pervasızca 40 milyon dolar harcadı. Mahkeme kayıtlarından elde edilen bilgiler, kamuoyunu şaşırtıcı harcamalardan haberdar etti.

FTX’in Bahamalar merkezli yan kuruluşu, borsa çöküşünden dokuz ay önce konuştu. Şirket, lüks konut, yemek, özel uçak ve moteller dahil olmak üzere maliyetler için 40 milyon dolar harcadı.

Business Insider tarafından incelenen belgeler, likidite sorunuyla boğuşan borsanın akıl dışı harcamalarının boyutuna dikkat çekti. İşletmenin harcadığı 40 milyon $’ın 15 milyon $’dan fazlası lüks konaklama için harcandı. Bir tatil oteli de inşa etmek için 5,8 milyon dolara mal oldu. Araştırmaya göre bu kasabadaki bina, önceki CEO Sam Bankman-Fried’in ikamet ettiği zengin tatil yeri olarak göze çarpıyordu.

Belgeler, eğlenceye 7 milyon dolar harcandığını gösteriyor. Özel uçuşların maliyeti 4 milyon dolardı. Bu harcamalar, bir FTX çalışanı tarafından mezhep benzeri olarak algılandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.